imageSa 2,5 miliona dinara Grad Valjevo će u ovoj godini finansirati 17 projekata u oblasti kulture. Ove godine projekti su razvrstani u nekoliko kategorija, a najviše projekata biće finansirano u oblasti književnosti.

 

-Za oblast filmska umetnost :
Projekat VFS -Vajevski filmski susreti podnosioca kulturne mreže VAKUM 140 000 dinara
-Za oblast književnosti :
projekat "Zajapurenih uspomena" podnosioca projekta Budimira Novovića sa iznosom od 40 000 dinara
projekat "Časopis za književnost, umetnost i društvena pitanja "Brankovina" podnosioca Književne omladine Valjeva sa iznosom od 50 000 dinara
projekat "Časopis za književnost , umetnost i kulturu "Akt" kroz interkulturalni dijalog i podrška stvaralaštvu mladih VIII", podnosioca projekta Danijele Padejski sa iznosom od 280 000 dinara
projekat "Izdavanje knjige "Dnevnik i stradanje Dragojla Dudića" podnosioca projekta Branka Matića sa 40 000 dinara
projekat "Andjeli slomljenih krila" podnosioca projekta Vladimira Petrovića sa 30 000 dinara
projekat "Valjevske pripovetke devetnaestog i dvadesetog veka sa studijom" podnosioca projekta Agencije za digitalizaciju dokumentara BIT Uroš Tomića sa iznosom od 120 000 dinara
projekat "Prvi uzlet" podnosioca projekta Književne zajednice Valjevo s iznosom od 100 000 dinara
projekat "Valjevski sajam knjiga i obrazovanja "Doctrina fair" podnosioca udruženja OPen minded sa iznosom od 50 000 dinara
:Za oblast likovne, primenjene i vizuelne umetnosti, dizajn i arhtektura:
projekat "Izložba slika "Cvetna strana Mediterana" podnosioca projekta Zorana Andrića sa iznosom od 200 000 dinara
projekat "Festival fotografije "Vizualizator" podnosioca projekta Centar za fotografije sa iznosom od 80 000 dinara
projekat "Crtežom i bojom pokret u film" podnosioca projekta Udruženje dramskh muzičkih i sudiovideo stvaralaca "Milovan Glišić" Valjevo sa iznosom od 60 000 dinara
-Za oblast manifestacije :
projekat "Festival plesa "Igraj, igraj 2017. u modernom i džez baletu" podnosioca projekta Studio M sa iznosom od 500 000 dinara
-Za oblast muzka:
projekat "Zvuk Valjeva" podnosioca projekat produkcija "Šešir" sa iznosom od 250 000 dinara
projekat "Zvuci Rusije" podnosioca projekta danice rašković sa iznosom od 70 000 dinara
projekat "IV valjevska Bitlmania" podnosioca projekta Slaven Batočanina sa iznosom od 160 000 dinara
projekat "Muzika na platnu" podnosioca projekta Trio MIss sa iznosom od 80 000 dinara
-Za oblast pozorišta :
projekat "Pozorište u školi, škola za pozorište" podnosioca projekta Kulurno prosvetna zajednica sa iznosom od 150 000 dinara.
 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login