imagePredstavljanje i promocija Valjevki i Valjevaca iz sveta umetnosti, kako talentovanih studenata, tako i umetnika koji već imaju značajna dela. Treće subote meseca aprila, na programu su izložba Programirana struktura i dva koncerta.

IZLOŽBA PROGRAMIRANA STRUKTURA
d.a. Jelena Ruvidić Rođena 25.03.1975. u Valjevu, Srbija.
Diplomirala 2000. godine na Fakultetu primenjenih umetnosti, Univerzitet umetnosti u Beogradu, odsek: Unutrašnja arhitektura. Na istom fakultetu od 2014. godine pohađa doktorske umetničke studije na Odseku za primenjenu umetnost i dizajn.Od 2012. je zaposlena na FILUM-u kao asistent na Katedri za Unutrašnju arhitekturu.
mr Ivana Pavlović dia Rođena 31.05.1979. u Kragujevcu.Diplomirala na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 2004. godine, odsek: Arhitektura.2010. magistrira na Fakultetu primenjenih umetnosti, Odsek dizajn enterijera.Od 2014. godine pohađa doktorske studije na Odseku za primenjenu umetnost i dizajn.Od 2006. je zaposlena na FILUM-u kao samostalni saradnik, a od 2008. kao docent.
d.a. Katarina Lončarević Rođena 19.02.1978. u Kragujevcu, Srbija.Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti 2002. godine, odsek: Unutrašnja arhitektura, Univerzitet umetnosti u Beogradu, gde od 2014. godine pohađa doktorske umetničke studije na Odseku za primenjenu umetnost i dizajn. Na Ekonomskom fakultetu, HEC Pariz, Univerzitet u Beogradu, 2007. godine stiče zvanje Edžecutive Master - magistar ekonomskih nauka - poslovno upravljanje. Od 2006. godine je zaposlena na FILUM-u, isprva kao asistent a zatim kao docent od 2008. godine.
KONCERT
Milica Petronijević
Rođena 1994. godine u Valjevu. Osnovnu muzičku školu, odsek solo pevanje, upisala je uporedno sa srednjom muzičkom školom na teoretskom odseku. Školske 2011/12. je upisala srednju muzičku školu, odsek solo pevanje u klasi profesora Bojana Veličkovića i ubrzano napredovala, tako da je za dve godine završila četvorogodišnje srednjoškolsko školovanje solo pevanja.
Školske 2013/14. upisuje Akademiju umetnosti u Novom Sadu, odsek solo pevanje, u klasi profesorke Milice Stojadinović.
Nastupala je na raznim manifestacijama u Novom Sadu, uz pratnju kolega Koste Kneževića-klavir i Pavla Čanića- violina. Pored operskog pevanja, u slobodno vreme Milica nastupa zajedno sa bendom Soul Touch, koji se bazira na izvođenju rok, pop, disco, funk i sličnih muzičkih pravaca. Nakon završetka osnovnih studija, planira da upiše master studije na Novosadskom univerzitetu.

Korepetitori:Pavle Čanić, Kosta Knežević
Rođen 9. maja 1994. godine. Trenutno je student klavira u klasi redovnog profesora Ratimira Martinovića i stručne saradnice Valentine Nenaševe na muzičkom departmanu Akademije Umetnosti u Novom Sadu. Klavir počinje da svira sa 7 godina. Završio je nižu i srednju muzičku školu „Kosta Manojlović“ u Zemunu u klasi profesorke Ane Živanović i srednju ekonomsku školu „Nada Dimić“ u Zemunu na smeru finansijski administrator.
Ostvario je značajan uspeh na mnogim takmičenjima: Republičko takmičenje (II i III nagrada), Takmičenje mladih pijanista Šabac (I i II nagrada), Međunarodno takmičenje „Davorin Jenko“ (I nagrada), Takmičenje za mlade pijaniste Niš (I nagrada) itd.
Soul Touch
Bend koji prati Milicu nastao je 2001. godine. Do sada su svirali na preko 1000 nastupa.
Bend broji 6 članova :
Bubnjevi i vokal- Ivan Milovanović
Bas gitara- Uroš Spasojević
Klavir i klavijature- Dušan Janković
Gitara- Vuk Mirašević
Vokali- Milica Petronijević i Marija Milovanović

.........................................................................................................
Ulaz na sve programe je slobodan

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login