image"Moj brat je pretučen i u teškom je stanju u Beogradu", rekao je u pismu Vamediji Stefan Drakulić. O celom slučaju obaveštena je i policija.

Priča o Stefanovom bratu Milošu, speleologu, počinje u petak uveče kada je po verovanju porodice pretučen. Vest o bratovljevom nestanku zatekla ga je u subotu ujutro na Tari jer je angažovan u Gorskoj spasilačkoj službi.
- Zvao sam ga ,ali se nije javljao na telefon.Oko 10 časova otac me je ponovo zvao i rekao da ide u bolnicu, jer ga je policija obavestila da je Miloš primljen u pijanom stanju. Dva sata kasnije, međutim, dobijam informaciju da su mog dve godine starijeg brata hitno transportovali u Beograd, na neurohiruršku kliniku, zbog teške povrede glave – priča 22-godišnji mladić.

Miloš,je porečima njegovog brata, u petak uveče  izašao da se vidi sa prijateljima. Poslednju informaciju koju porodica ima jeste da je sa njima popio dvolitru piva i da su se rastali u 23 sata.

- Brata je oko 1.40 u blizini pivnice „Medved“ u Pop Lukinoj ulici, kako leži na trotoaru, videla jedna devojka koja je pozvala hitnu pomoć. Sanitet koji je stigao na lice mesta, međutim, nije ga pronašao. Sledeći poziv hitna dobija u 3 časa, kada brata, oko 50 metara dalje od pivnice, u neosvetljenom prolazu, pronalazi jedan mladić i tek tada mu se ukazuje pomoć. Miloš je bio bez patika, pantalone i donji veš su mu bili puni zemlje, bio je dezorijentisan i polusvestan – kaže Drakulić dodajući da su u bolnici najpre zaključili da je njegov brat pijan, pa je smešten na odeljenje gastroenterologije.

Nakon štoje otac obišao Miloša naložen je skener i ustanovljeno je da postoji veliki krvni podliv zbog čega je prebačen u Beograd.
- Lekari u Beogradu kažu da je takva povreda mogla nastati samo od jakog udarca tupim predmetom, ne od pada. Zato mislimo da je pretučen, a potom i odvučen do mračnog prolaza, pošto je imao i veliku masnicu na butini i brojne ogrebotine po rukama. Čuli smo i od jednog sugrađanina, koji živi u blizini, da je oko 1 sat posle ponoći video grupu od 5-6 tinejdžera kako se svađaju i galame. U petak veče na subotu u noć u Valjevu su grupe maturanata slavile završetak škole, tako da je moguće da je i među njima počinilac. Policija vodi istragu i nadamo se da ćemo znati istinu – kaže Stefan.

Miloš više nije u životnoj opasnosti, ali zbog vrlo teške operacije i same povrede još uvek nije u stanju da ispriča šta se dogodilo .
"Nije prepoznao ni mene ni oca kad smo ga posetili", kaže Stefan za Vamediu.

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login