imageU Centru za kulturu 6. juna gostuje predstava “Voz” Zvezdara teatra. Igraju: Voja Brajović I Sergej Trifunović. Karte su u prodaji po ceni od 600 dinara .

O predstavi
Pisac: Кormak Makarti
Prevod: Milica i Branislav Mihajlović
Režija i adaptacija: Voja Brajović
Adaptacija scene i kostima: Jelisaveta Tatić Čuturilo
Organizator: Dragiša Ćurguz
Igraju:
Voja BRAJOVIĆ, Beli
Sergej TRIFUNOVIĆ, Crni
Premijera: 24.10.2015.
Trajanje: 115 minuta
Nagrade
Predstava
• Nagrada publike „Dalibor Foretić“ (ocena 4,76), 23. Međunarodni Festival malih scena, Rijeka, 2016.
• Nagrada publike za najbolju predstavu, 2. MIT festival, Cetinje, 2016.
• Gran pri za najbolji partnerski odnos na sceni, Međunarodni festival u Nikšiću, 2016.
Voja Brajović
• Nagrada „Žan Marolt“ za najboljeg glumca, 1. Dani Jurislava Кorenića, Sarajevo, 2016.
• Nagrada za glumca večeri, 5. Festival prvoizvedbenih predstava, Aleksinac, 2016.
Sergej Trifunović
• Nagrada za najbolju mušku ulogu, 5. Festival prvoizvedbenih predstava, Aleksinac, 2016.

Pisali su o predstavi VOZ
„VOZ je filozofska drama o dva junaka koji se slučajno sreću na železničkoj stanici… Njihove se uloge i moć tokom dva sata trajanja menjaju, njihova je duša secirana na dlanu. Oni imaju samo želju da prežive. Da ostanu ljudi.“ (Jelena Paligorić, Nedeljnik, više na linku)
„Produkcija VOZ je repertoarski pogodak zbog izuzetne podsticajnosti teksta i precizne igre glumaca, Sergeja Trifunovića (Crni) i Voje Brajovića (Beli).“ (Ana Tasić, Politika, više na linku)
„Virtuoznost Sergeja Trifunovića (odavno neviđena ovde) se odlično kombinovala sa smirenošću i izražajnošću Voje Brajovića, stvarajući tandem koji se, u svom neskladu, harmonično borio za istu stvar – ljudsko razumevanje i saosećanje.“ (Dragana Bošković, Večernje novosti, više na linku)
„Sad se ti što čitaš pitaš u čemu je fora sa ovim mojim tekstom, da li preporučuje ili ruži? Dragi prijatelju, apsolutno preporučuje. Ne gubi se dah od površnog, ne želiš da pobegneš od nečeg što te ne dotiče.“ (Nataša Dostić, blog 6yka.com, više o predstavi iz ugla jedne gledateljke na linku)
Voja Brajović

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login