imageDelegacija Udruzenje boraca rata od 1990 godine Valjevo sa predsednikom Ljubomirom Bradićem, clanovima udruzenja Gojkom Arsenovićem, Bozidarom Petrovićem i radnikom udruzenja Tamarom Grujic, na poziv Opstine Ivanjica i udruzenja boraca Ivanjica prisustvovalo je 03.06.2017 godine slavi Hrama Ivanjickog na dan svetih Ravnoapostolnih careva Konstantina i Jelene i parastosu poginulim borcima u ratovima od 1990.godine opstine Ivanjice i Zlatiborskog Okruga.

U ime grada Valjeva i udruzenja boraca rata od 1990 gidine grada Valjeva delegacija udruzenja je polozila cvece na spomen obelezje poginulim borcima.
Predsednik udruzenja boraca Valjevo Bradic Ljubomir sastao se i sa gospodinom Vladikom Zickim Justinom koji se zahvalio Valjevskim borcima na nesebicnoj pomoci Manastiru Vracevsnica i uputio poziv predsedniku opstine Ivanjica da poseti grad Valjevo i udruzenje boraca.
Parastos poginulim borcima se odrzao uz prisustvo Vladike Justina, svestenstva iz Ivanjice, porodica poginulih boraca, predstavnika lokalne samouprave, policije i ministarstva odbrane i bratskog udruzenja boraca iz Valjeva, kao i veceg broja gradana!
Dan secanja na poginule borce u ratovima se odrzava u Ivanjici svake godine 03.06 na dan slave Hrama Ivanjickog, ,,Sveti car Konstantin i carica Jelena"
Nakon opela prisutnima se obratio Vladika Justin i predsednik opstine Ivanjica Zoran Lazovic i posebno se zahvalio sto su na danasnjem obelezavanju prisutni predstavnici grada Valjeva i bratskog udruzenja boraca rata od 1990 godine grada Valjeva!
Udruzenje boraca rata od 1990 godine i predsednik Bradic Ljubomir je pozvan na obelezavanje bitke na Kosarama sto je pravo predstavljanje grada Valjeva, gradana, boracke populacije i ratne istorije Kolubarskog okruga i Valjeva!

UBR od 1990. godine

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login