imageSkoro stotinu rotarijanaca iz 12 rotari klubova Srbije sa svojim gostima okupili su se u nedelju 18. juna u Brankovini na tradicionalnom sastanku povodom primopredaje dužnosti predsednika i sekretara rotari klubova pred istek stare (30. jun) i početak nove rotarijanske godine (1. jul).

Skupu koji već skoro dve decenije organizuje Rotari klub Valjevo, uz domaćine, prisustvovali su predstavnici rotari klubova Šabac, Ruma, Čačak, Loznica, Beograd Singidunum, Beograd Sava, Beograd Metropoliten, Vranje, Кonstantin Veliki (Niš), Rotari E-kluba i Rotarakt kluba Valjevo. Skupu je prisustvovao i Branislav Ranđelović, dolazeći guverner Distrikta 2483 koji okuplja preko 60 klubova iz Srbije i Crne Gore.
Dužnost predsednika Rotari kluba Valjevo od dosadašnjeg prvog čoveka ove organizacije Aleksandra Uroševića preuzeo je Dušan Stanić, valjevski advokat, koji će tu funkciju obavljati do kraja juna 2018.
U duhu jednog od svojih važnih principa da služe lokalnoj zajednici, valjevski rotarijanci već nekoliko godina na skupovima u Brankovini nagrađuju najbolje učenike po jedne ovdašnje srednje škole. Ovaj put novčane nagrade pripale su đacima Srednje muzičke škole "Živorad Grbić" Jelisaveti Savić, učenici prvog razreda (instrument viola) i Sofiji Živić učenici drugog razreda (instrument violina).

image Uručene su i zahvalnice privrednim kolektivima za pomoć u realizaciji rotarijanskog projekta "Robotom do znanja i veština" kojim su za tri valjevske i tri šabačke škole obezbeđeni robotski lego kompleti sa pripadajućom opremom, pogodni za realizaciju praktične nastave i eksperimenata iz više školskih predmeta.

image Značke "Pol Haris" za izuzetan doprinos međunarodnoj Rotari fondaciji ove godine dobili su valjevski rotarijanci Aleksandar Urošević i David Maksimović i ta priznanja im je na skupu u Brankovini uručio dolazeći guverner Branimir Ranđelović.

ROTARI КLUB VALJEVO

 

 

 

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login