imagePokret za decu TRI PLUS ,posle Čačka,Novog Sada,Sombora,Crvenke ,Šapca svoju akciju prikupljanja potpisa nastavio je i u Valjevu.Razlog zbog kojeg smo se odlučili da širom Srbije pokrenemo peticiju je zabrinjavajuća činjenica,da smo na osnovu prirodnog priraštaja od 2005.-2015.godine izgubili 383 000 stanovnika,a 2016.godina je najlošija u zadnjih 50 godina po pitanju nataliteta.

Ako se ovakav trend bude nastavio,veoma brzo će naši potomci postati manjina u zemlji koji su svojim životima stvarali naši preci.Pokret za decu TRI PLUS upozorava da je minut do dvanaest da probudimo Srbiju.
Pokret za decu TRI PLUS nudi konkretna rešenja za formiranje održivog demografskog fonda iz kojeg bi se isplaćivale veće naknade za majke za prvo,odnosno drugo dete,kao i naknade majkama koje imaju troje dece do njihovog punoletstva.Takože,predlažemo i donošenje zakona o statusu velikih porodica kojim bi se rešilo i pitanje položaja porodica sa četvoro i više dece.
Svi koji žele da ostvarimo definisane ciljeve mogu se javiti da budu naši saradnici za prikupljanje potpisa na terenu na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili dati svoj potpis elektronskim putem na sledeći link
https://www.peticije24.com/177267
Pratite nas na fb profilu TRI PLUS i ukoliko se naši predlozi usvoje,znajte da je Vaš potpis doprineo velikom broju novih života.

Pokret za decu TRI PLUS

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login