imageMeteorolozi u nedelji pred nama predvidjaju ponovo padavine. Nakon dva suva dana, kiša ponovo od srede.

U srbiji u ponedeljak i utorak jutro hladno, mestimično sa slabim do umerenim mrazom. Niže jutarnje temperature će biti prisutne u južnoj polovini zemlje. Tokom dana se očekuje umerena oblačnost, ali će zadržati suvo vreme. Biće i sunčanih intervala. Sutra će vetar biti slab, promenjvog pravca, dok se u utorak u drugom delu dana očekuje aktivacija jugoistočnog vetra. Maksimalne temperatura sutra od 4°C do 8°C, u utorak od 6°C do 10°C.

U sredu će u košavskom području i na planinama duvati jak jugoistočni vetar. Vreme će biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, i to pre svega u severnoj polovini zemlje. Količina padavina će biti mala. U Timočkoj Krajini, u skladu sa košavskom situacijom, vreme tmurno i hladnije. Maksimalne temperature od 8°C do 14°C, na krajnjem istoku oko 2°C.

U četvrtak se zadržava umereno do potpuno oblačno vreme, na severu i zapadu sa kratkorajnom slabom kišom. Vetar će na jugu zemlje biti južnih smerova, dok će na severu okrenuti na severozapadni smer. Maksimalna temperatura od 7°C na severozapadu do 13°C na jugoistoku zemlje.

U petak novo postepeno naoblačenje, tokom dana u svim krajevima suvo, ali od kasnih večernjih sati na krajnjem jugu i jugozapadu očekuje se početak padavina. Duvaće slab severozapadni vetar. Maksimalne temperature od 6°C do 12°C.

U subotu bi se padavinska masa raširila na veći deo zemlje, a uz pad temperature, sem na planinama, susnežice i snega bi bilo i u nižim predelima. Vetar će biti severni, u pojačanju.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login