imagePolicija je uhapsila Gorana Tanaskovića (29) zbog sumnje da je u više navrata silovao I tukao majku Vesnu(50). Komšije u Vračeviću tvrde da je Goran u piću bio nasilan.

Kako se saznaje Goran Tanasković je majku Vesnu napastvovao u kući u Vračeviću u kojoj je živeo sam jer se iz pomenute kuće najpre iselio otac Mileta koji je kasnije sa sobom poveo I suprugu Vesnu.Po rečima komšija Vesna je povremeno obilazila sina.” Goran nije radio nigde, a znao je da kad popije bude ratoboran i nezgodan za sve u okolini. Zato je i njegov rođeni otac otišao od kuće i odveo suprugu sa sobom ali je ona, eto, dolazila kod sina. Srećom pa se Miletina i Vesnina ćerka udala u Valjevo, ima svoju porodicu, a kod nje se nalazi i njihov mlađi sin koji je pošao u srednju školu”, pričaju žitelji Vračevića.

Po njihovim rečima najveći problem je u tome što su I majka I sin mentalno zaostali. “Problem je u tome što su i majka i sin, najblaže rečeno, blago mentalno zaostali. Vesna je dobrodušna, ali je jako prosta, slabo razume i snalazi se, tako da mnogi i njene ranije priče da je sin tuče i napada nisu uvek uzimali zdravo za gotovo. S druge strane, ni Goran nije ni školovan ni otresit, a kada popije postajao je nesnosan i po porodicu i po komšiluk. Svaki dinar koji bi zaradio nadnicom je iste večeri trošio na alkohol, skupljao bi u kući društvo, oni bi pijani napravili haos, pa je kad se otrezni zvao majku da dođe da pospremi, da mu da da jede, a onda bi se ona posle žalila da je maltretira. Stalno smo joj govorili da ne odlazi od Milete, kada se i on sam sklonio od sina”, kažu komšije.
Kuća u kojoj žive Mileta i Vesna, inače, bila je zaključana. Po našim saznanjima, upravo je Mileta policiji prijavio Gorana, a onda je njegova majka lajkovačkoj policiji dala iskaz u kojem je ispričala da ju je sin u periodu od decembra do februara, kada je odlazila kod njega, u tri navrata pijan silovao i tukao. Tanasković je odmah nakon prijave slučaja sproveden višem tužilaštvu u Valjevu i određen mu je pritvor do 30 dana. Njegova majka odvedena je i na ginekološke preglede, koji bi trebalo da potvrde navode o silovanju. “Ima indicija da je to i učinio, s obzirom da protiv njega postoji prijava iz 2012. godine, koju je podnela njegova rođena strina koju je takođe odveo u kuću, zaključao vrata a onda joj tražio seksualni odnos. Starica koja je u 70-tim godinama svog života, međutim, uspela je da izađe iz kuće, a on je nije napastvovao jer je bio trešten pijan”, navodi izvor blizak istrazi. Da je ponašanje Gorana Tanaskovića problematično pokazuje činjenica da se u njegovom dosijeu nalaze prijave I za nekoliko kradja.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login