imageSneg u Valjevu sporadično pada poslednjih dana, a intenzitet padavina pojačao se u poslednja 24 sata. Iz AMSS apeluju na vozače da vožnju prilagode zimskim uslovima.Pravi zimski dani su pred nama i narednih sedam dana.

Visina snežnog pokrivača izmerena jutros u sedam sati u Valjevu iznosila je 5cm, a meteorolozi njavljuju nastavak padavina u toku celog dana. Putni prilazi Valjevu su prohodni, a iz AMSS upozoravaju vozače da brzinu kretanja prilagode zimskim uslovima.
Na Divčibarama je trenutno oko 20 cm snega i za ljubitelje skijanja dobra vest je da obe ski staze rade.

U četvrtak nas očekuje promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom, susnežicom i snegom. U košavskom području i dalje će duvati umeren do jak jugoistočni vetar. Maksimalne temperature od 2C do 7C, na jugu i jugoistoku oko 10C, a u Timočkoj krajini oko 0 stepeni. U petak tokom dana smirivanje vetra uz nešto više temperature. U subotu u većini mesta suvo vreme, samo se na jugu i u planinskim predelima očekuje provejavanje snega. U toku popodneva i večeri počeće da duva umeren severni i severoistočni vetar koji će doneti ledeni vazduh pa će temperature tokom večeru brzo utonuti ispod nule. U nedelju ledene dan sa temperaturama ispod nule. Maksimalne u intervalu od -5C do 0C uz povremene snežne padavine. Tokom popodneva i večeri u košavskom području jaka košava. U ponedeljak još hladnije sa povremenim snegom i košavom koja će bitno oslabiti tokom dana. U noći između ponedeljka i utorka u većini mesta obilnije snežne padavine.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login