imageČlanovi Udruženja boraca rata doneli su odluku da pomognu opet Opštu bolnicu Valjevo odeljenje Radiologije sređivanjem, krečenjem, farbanjem stolarije nekoliko prostorija koje se koriste u svrhu lečenja i ranog otkrivanja bolesti svih građani a i boračke populacije.

Razumemo mi da je teško vreme ali mi ne treba samo da tražimo od Države i Grada već i da svojim odnosom pomognemo da nam svima bude bolje.
Pamtimo mi sve pa i kada je Opšta Bolnica Valjevo smestila na svoja odeljenja nekoliko teško obolelih članova udruženja boraca na lečenje i ovo je jedini način da se odužimo bar moralno našoj bolnici i društvu jer smo uvek bili uz svoj narod i našu jedinu Državu Srbiju i Grad Valjevo. Posebno nam je zadovoljstvo da pomognemo baš ovde na ovom odeljenju jer je glavni tehničar Zoran Simić, naš član udruženja boraca. Takođe mi gajimo dobru saradnju i sa direktorom Opšte bolnice Valjevo dr Zoranom Đurić koji odlično razume bolesti koje nose posledice traume rata i humani se odnosi prema boračkoj populaciji.
Posebno se zahvaljujemo Darku Glišiću i gradonačelniku dr Slobodanu Gvozdenoviću pri pomoći oko lečenja teško obolelog člana porodice palog borca.
Neka ovo bude primer svim institucijama i udruženjima da svi pomognemo ovakve institucije od posebnog značaja a mi na ovakav način višestruko sprovodimo naše aktivnosti prema Statutu udruženja, programu ,,Ljubovija" koji je odobrio Grad Valjevo i Gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović i projektu ,,Lazarica" koji je odobrilo Ministarstvo za boračka pitanja Ministar Zoran Đorđević i Državni sekretar Negovan Stanković, postižemo glavni cilj udruženja i to afirmaciju udruženja, dobar odnos sa institucijama, edukaciju i rehabilitaciju naših čkanova putem fizičkih aktivnosti radom i druženjem!

Predsednik,
Generalni sekretar
Gvozdenog Puka Srbije
Bradić Ljubomir

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login