imageČlanovi udruženja boraca rata od 1990 godine grada Valjeva su dana 10.03.2018 godine, ponovo sprovodili jednu od projektnih aktivnosti i to edukaciju, rad i druženje sa fizičkim aktivnostima putem projekta Lazarica Tradicije 13 i programa Ljubovija u Opštoj Bolnici Valjevo na odeljenju Radiologije.

Urađene su tri prostorije, veliki broj ulazno izlaznih vrata, i gornji deo hodnika sa obe strane na odeljenjeu Radiologije. Nastavićemo dalju saradnju sa Opštom bolnicom Valjevo i neka to bude na obostrano zadovoljstvo u znak odlične saradnje sa rukovodstvom bolnice i svim zaposlenima!
Isti projekat je dobijen od strane Ministarstva za boračka pitanja, Ministra Zorana Đorđevića, Državnog sekretara Negovana Stankovića i Komisije ministarstva i dobijenom programu od strane grada Valjeva i Gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenoviće i to je jedna od predviđenih aktivnosti koja se sprovodi u istom projektu i programu.
Od Države Srbije i grada Valjeva ne treba samo tražiti već svojim primerom treba pokazati da će borci i boračka populacija uvek raditi za dobrobit svog naroda, Države Srbije, Grada Valjeva i svojih naših članova.
Ovakim načinom sprovođenja projekta i programa mi afirmišemo i udruženje boraca i sarađujemo sa institucijama od posebnog značaja kakva je Opšta Bolnica Valjevo a što nam nalaže i Statut udruženja boraca.
Posebno nam je drago što to radimo na odeljenju Radiologije gde je glavni tehničar naš Borac i član Zoran Simić i doktor radiolog dr Ljuba Pavić.
Takođe mi imamo saradnju na visokom nivou sa direktorom Opšte Bolnice Valjevo dr. Zoranom Đurić.
Ove aktivnosti na višestruko zadovoljstvo su krenule posle pomoći teško obolelom članu udruženja pomoć je usledila od Darka Glišića oko lečenja istog člana udruženja.
To smo nekada razgovarali i dogovarali se i sa ministrom Aleksandrom Vulin u vezi istih aktivnosti i došli smo do toga da se bar moralno odužimo za lečenje svih naših bolesnih članova a i same aktivnosti našim članovima znače mnogo.
Edukacija je pozitivna ,,bomba" u organizmu za čoveka koji je pretrpeo traume rata, a tu su i fizičke aktivnosti, naše druženje i izlazak iz kuće i kruga ,,zatvorene ličnosti".
Radili smo danima da bi došli do ovakih rezultata na koje se ja ponosim kao predsednik jer sam u dobrom delu moji saradnici i ja idejni tvorci i zato svi i kažu da je Valjevo grad Boraca.
Nastavljamo dalje da radimo za dobro svih nas a posebno stvaranja boljih uslova za lečenje svih građana i možda je ova aktivnost ,,kap" ali ne može se samo sedeti kući i samo tražiti.
Pozivamo i sva druga udruženja građana i organizacije pa čak i pojedince da i oni sprovedu sličnu aktivnost i pomognu institucije od posebnog značaja.

Predsednik Ubr od 1990 grada Valjeva i Generalni sekretar Udruženja boraca Gvozdeni puk Republike Srbije Bradić Ljubomir

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login