imageViše od 120 miliona kupaca posetilo je IMMOFINANZ ritejl parkove u 2017. godini. STOP SHOP i VIVO! su brendovi IMMOFINANZ kompanije i ukupno imaju oko 800.000 kvadratnih metara površine za iznajmljivanje.

Deset šoping centara koji posluju pod brendom VIVO! privuklo je skoro 50 miliona posetilaca, što je u odnosu na 2016. godinu uvećanje od skoro pet odsto. Pored toga, zakupci u VIVO! šoping centrima uvećali su svoje bruto prihode ostvarene prodajom za više od šest odsto u odnosu na prethodnu godinu. U 2017. godini prvi put je precizno izmeren tačan broj posetilaca STOP SHOP-ova: više od 70 miliona kupaca posetilo je prodavnice u okviru IMMOFINANZ ritejl parkova. Broj STOP SHOP lokacija povećao se sa 58 na 70 tokom prethodne godine.

„Ovi jasnipokazatelji posećenosti i prihoda potvrđuju uspeh politike našeg brenda, a to je orijentisanost ka klijentima u maloprodajnom sektoru. Više od 120 miliona posetilaca u 2017. godini predstavljaju skoro celokupno stanovništvo na četiri glavna tržišta: Austrije, Nemačke, Rumunije i Češke Republike“, izjavio je DitmarRajndl (DietmarReindl), menadžer operacija kompanije IMMOFINANZ. „Zakupci prihvataju naše standardizovane STOP SHOP i VIVO! šoping objekte, koji predstavljaju dobar odnos cena i usluga, kao i visok kvalitet i priznanje u osam zemalja.“Najveći zakupci u sektoru maloprodaje uključuju vrhunske međunarodne brendove poput H&M, C&A, Deichmann, KiK, dm, Takko, JYSK, LPP, InditexGroup i Spar.
Uticajni brendovi ključniza otvaranje novih objekata u punom kapacitetu, kao i za atraktivne akvizicije
IMMOFINANZ je otvorio dva potpuno iznajmljenaobjekta u 2017. godini - VIVO! u gradu Krosno u Poljskoj i STOP SHOP u Lazarevcu u Srbiji sa više od 31.000 kvadratnih metara i izvršio je akviziciju devet ritejl parkova u Mađarskoj, Slovačkoj i Rumuniji. VIVO!brend sada obuhvata deset lokacija u četiri zemlje sa oko 310.000kvadratnih metara površine za iznajmljivanje, i popunjenošću kapaciteta od 96.8 odsto.70 objekata brenda STOP SHOP nalazi se u 8 zemalja i ukupno obuhvata oko 484.000 kvadratnih metara površine za iznajmljivanje i popunjenost kapaciteta od 97.9%.
„Naša strategija nije da otvaramo nove objekte blizu postojećihkonkurentskih objekata, već da koristimo raspoloživi tržišni potencijal. Stoga naš fokus nije na velikim šoping centrima, već na manjim i samim tim, vrlo efikasnim konceptima kao što su STOP SHOP i VIVO! koji su posebno pogodni za sekundarne i tercijarne gradove koji nemaju sličnu ponudu“, objašnjava GeraldGril, šef Sektora za upravljanje imovinom u kompaniji IMMOFINANZ.
STOP SHOP ritejl parkovi nude širok asortiman proizvoda sa dobrim odnosom cene i kvaliteta. Zahvaljujući efikasnim saobraćajnim vezama i dovoljnom brojuparking mesta, oni su idealni za ekonomične „pametne kupce“ koji cenelako dostupne lokacije. VIVO! šoping centri predstavljaju iskustvo jednostavnekupovine za celu porodicu, kao i balansiranu ponudu brendovasa širokim spektrom opcija za zabavu i rekreaciju.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login