imageUdruženje boraca rata od 1990 godine Grada Valjeva ne podržava ,,politički" štrajk političara Željka Vasiljevića i Dejana Miloševića koji su zakazali na Vidovdan 28.06.2018 godine u Beogradu, za navodnu borbu za boračka prava na jedan od najvećih Pravoslavnih praznika kada se širom Srbije održavaju parastosi poginulim borcima i umrlim ratnim vojnim invalidima a našim herojima, navodi se u saopštenju Udruženja boraca.

U daljem saopštenju borci navode:"Nema unošenja politike u naše redove tako je uvek bilo i ostaće i to je jasna poruka a njihov lik i delo je ,,sraman" da na Vidovdan održavaju štrajk za navodna prava boraca!
Ko po portalima piše da je neko ,,lopov" iz vlasti taj ne može da poziva boračku populaciju u štrajk i to nije istinska borba za naša prava već prljava politika.
Sami mi znamo da se borimo za naša prava i mi će mo se izboriti za svako pravo koje nam sleduje po zakonu i nećemo dozvoliti da nas vodi Milošević i Vasiljević!
Udruženje boraca obeležava Vidovdan 28.06.2018 u 12 časova kod Spomen obeležja poginulih boraca i umrlih ratnih vojnih invalida kod Fonda Pio. Pozivamo sve građane da prisustvuju pomenutom parastosu a naše članove i uvažene porodice smo pozvali!
Nastavljamo sa radom na projektu Maljen i pozivamo sve članove da se uključe u isti projekat.
Ministarstvo za boračka pitanja po konkursu je odobrilo za sada banju za 15 ratnih vojnih invalida koji imaju pravo da konkurišu.
U prošlom vremenskom periodu besplatno je pregledano u projektu Maljen 87 članova, besplatno pregledano i podeljeno je 18 naočara, besplatno pregledano i urađeno je 8 protetičarskih usluga, na jednodnevne besplatne ekskurzije je uključeno 45 članova, podeljeno je besplatno 60 uramljenih ikona i 60 majica udruženja i druge aktivnosti su urađene koje nosi projekat Maljen Tradicije 14 gde prioritet imaju borci.
Trudimo se da sve kategorije ravnomerno zastupamo a posebni borce koji će do kraja 2018 konačno ući u zakon i imati svoja prava.

Predsednik,
Bradić Ljubomir"

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login