imagePredesnik Udruženja boraca ratova od 1990. godine Ljubomir Bradić je na konferenciji za novinare pokazao, kako tvrdi, šaku koju je probio ekserom kroz dve drvene ploče, na taj način radikalizujući štrajk glađu boraca koji je počeo u nedelju.

Bradić je objasnio da se odlučio, kako tvrdi, na samopovređivanje, jer predstavnici nadležnog Ministarstva, koji su ih juče posetili, nisu ispunili nijedno od obećanja za tri hitna boračka zahteva. Poručuje da je to uradio samoinicijativno i da niko od ostalih osam štrajkača to nije znao.
"Da li su sada zadovoljni predsednik Srbije i gradonačelnik Valjeva, koji su mislili da ovo neću uraditi? Srbija treba da se se stidi u kakvim uslovima njeni borci, porodice poginulih boraca i ratni vojni invalidi žive. Zar je moguće da država ne može, kako nam je bilo obećano, da uključi dva bedna brojila za dvojicu boraca koji su socijalni slučajevi i četiri godine žive bez struje", rekao je Bradić i poručio da će rezervisti nastaviti radikalni štrajk do ispunjenja svih zahteva, uključujući i ostavke resornog ministra Zorana Đorđevića i državnog sekretara Ministarstva Negovana Stankovića.
Borcima je, kako je podsetio, obećano da će njihova tri hitna zahteva – uključenje struje dvojici boraca, sređivanje spomen-obeležja poginulim ratnicima u centru Valjeva i revizija rešenja o oduzimanju radne sposobnosti za jednog borca, biti rešeni do juče u popodne, ali se to nije dogodilo.
"Posebno neka je sramota gradonačelnika Valjeva Slobodana Gvozdenovića, jer je njegova odgovornost da naloži da spomen obeležje, koje dve godine nije održavano i postalo je ruglo, sredi. Ni to nam nije ispunio, zaboravivši da su ga upravo ovi ljudi doveli na vlast. Sada ćemo sve borce dignuti za njegovu smenu", poručio je Bradić.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login