imageSvedoka zločina u selu Crvena Jabuka kod Uba, gde je u ponedeljak popodne Vlada Pavlović (61) ubio suprugu Tamaru (41) a potom izvršio samoubistvo, nema. Međutim, nezvanična saznanja iz izvora bliskih istrazi govore da je uzrok porodične tragedije najverovatnije ljubomora.

Pavlovići su, inače, živeli u Ubu a seosko domaćinstvo u Crvenoj Jabuci kupili su pre nekoliko meseci i počeli da ga obnavljaju. Po izjavama komšija, koji ih nisu lično poznavali, Vlada je stalno radio na sređivanju kuće, pomoćnih prostorija i dvorišta, a u poslu mu je pomagala i supruga, koja je inače zaposlena u „Trliću“.
Do zločina je došlo upravo na pragu njihovog novog doma, gde je Vlada sa više uboda kuhinjskim nožem u grudi i vrat usmrtio 20 godina mlađu suprugu. Nakon ubistva, pozvao je ubsku policiju i obavestio je šta je učinio, a zatim se popeo na sprat kuće i obesio vešanjem o tavanski prozor. Svedoka zločina nije bilo.
Po priči Ubljana koji su poznavali njihove porodične prilike, supružnici su se u poslednje vreme svađali, a povod je bila Vladina ljubomora, jer je navodno sumnjao da je Tamara u vezi sa 15 godina mlađim kolegom iz firme u kojoj je radila i koji ju je često nakon posla dovozio kući. Tako je, po saznanjima istrage, bilo i dan pre tragičnog događaja, ali se ne zna da li je to bio i neposredan povod da Pavlović usmrti ženu s kojom ima dva sina od 19 i 17 godina.
Policiji, inače, ranije nisu prijavljivani slučajevi porodičnog nasilja u ovoj porodici.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login