imageMedju gradovima koji su do sada iskazali potrebu za izgradnju jeftinih stanoova za pripadnike sektora bezbednosti je i Valjevo. Još 2011. godine u Valjevu bila najavljena izgradnja naselja Djenovac 2.

Opširnije...

imageSudeći po budžetu u ovoj godini nije opredeljen novac kojim bi se platila licencirana agencija ili drugi pravni subjekt kome bi bila poverena uloga „Upravljača puta“. To praktično znači da svako može da kopa gde stigne, ali i da nema odgovornosti za nastalu štetu?

Opširnije...

imageU okviru projekta „Nevidljiva deca“ u Centru za socijalni rad uručeni su novogodišnji paketići deci sa smetnjama u razvoju iz ruralnih područja grada Valjeva, koje su pripremili studenti i profesori Visoke poslovne škole strukovnih studija.

Opširnije...

imageBLIC/Prvi slučaj morbila registovan je u Kolubarskom okrugu, laboratrijski je potvrđeno u valjevskom Zavodu za javno zdravlje.

Opširnije...

imageSki staza „Crni vrh”, u okviru Divčibare Ski Resorta, počinje sa radom u nedelju, 21. januara.
Radno vreme staze je svakog dana od 9 do 16 časova.

Opširnije...

imageNa koju god stranu da se okrenemo videćemo plastične kese . Vranje je upotrebu plastičnih kesa već zabranilo, zašto ne bi I Valjevo?

Opširnije...

imageTurska garderoba preplavila je rafove prodavnica I butika, to nije slučaj samo u Srbiji. Valjevo je nekada imalo ozbiljnu proizvodju garderobe, ali je privatizacijom potpuno uništena. Brojni radnici nekadašnjeg “Uzora”, mahom žene, ostale su na birou rada.

Opširnije...

imageU utorak 30. januara s početkom u 18.30 časova, jedna od najtalentovanijih flautistkinja valjevske muzičke škole, učenica 5. razreda OMŠ u klasi prof. Mine Radić, Elena Medić, uz klavirsku saradnju prof. Ane Pejović, održaće solistički koncert u svečanoj sali Valjevske Gimnazije.

Opširnije...

imageJKP Vidrak 2017. godinu završio pozitivno, stepen naplate 75%, a na listi dužnika uobičajena i poznata imena. Ovo preduzeće koje je sa cenama najniže u Srbiji predložiće gradu povećanje cena za 12%.

Opširnije...

imageU samu završnicu 2017 godine Valjevci su ušli sa skoro 6 000 nižom zaradom od nivoa Republike. Najviše u novembru po podacima Zavoda za statistiku zaradili su tradicionalno Lajkovčani.

Opširnije...

Strana 1 od 284

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login