imageSvoj prvi koncert u Valjevu održao je Sergej Ćetković. U razgovoru za Vamediu Ćetković kaže da je na sceni i u muzici najvažnija emocija koju se on trudi da prenese svima. “Ostati dosledan sebi, nedozvoliti da te karijera promeni , mnogo rada I truda , to je jedini put do uspeha”, kaže Ćetković.

Opširnije...

imageNakon održane sednice Veća , grad Valjevo dostavio je Saopštenje pod nazivom „Rezime sa 25. sednice Gradskog veća“. Pomenuti rezime objavljujemo u celosti:

Opširnije...

imageU Muzeju zavičajnih pisaca održana je promocija knjige „Noć  arhangela“, pisca Vlade Arsića. Priča o dobru i zlu  zajedno sa istorijskim činjenicama u ovoj knjizi bacaju posebno svetlo na dogadjaje vezane za ubistvo Karadjordja.

Opširnije...

imageSudeći po pristiglim Saopštenjima za javnost  u toku jučerašnjeg dana održana je sednica Gradskog veća. U jednom Saopštenju Odsek za informisanje Grada Valjeva navodi rezime održane sednice , a u drugom se očito ogradjuje samo od sebe nazivajući prethodno Saopštenje koje je ista služba uputila “nespretno napisanim”.    

Opširnije...

imageSituacija sa brojem lekara u Opštoj bolnici u Valjevu trebalo bi da se popravi do kraja godine jer je ministarstvo zdravlja odobrilo zapošljavanje 30 lica. U Bolnici kažu da potvrdu ove informacije još uvek nisu dobili I ne znaju kada će konkurs biti raspisan.

Opširnije...

imageJKP Vidrak od 1.maja više neće naplaćivati uslugu odnošenja smeća na kućnom pragu gradjana . Po ugledu na druga JKP u Valjevu i Vidrak od 1. maja prelazi na šaltersku naplatu. Korisnike očekuje i novi izgled računa, ali i zatezna kamata za neblagovremeno plaćanje dospelih obaveza.

Opširnije...

imageValjevska gimnazija raspisala je Javni poziv za izbor slogana. Predlozi se mogu slati do 6.maja,a pravo učešća imaju svi nekadašnji i sadašnji učenici Gimnazije i zaposleni.

Opširnije...

imageGrad Valjevo u ovoj godini opredelio je 100 miliona dinara za izgradnju vodovodne inrastrukture. Za ovaj iznos grad je predvideo izgradnju objekata vodosnabdevanja, projekte i iuzgradnju seoskih vodovoda. Poslovi na realizaciji povereni su JKP Vodovod.

Opširnije...

imagePodaci o broju maloletnih prestupnika I dece sa problemima u ponašanju u Valjevu su poražavajući u 2016. godini. Njihov broj ne samo da nije smanjen već je uvećan do tri puta.

Opširnije...

imageZa samo dve nedelje koliko je prošlo od otvranja izložbe slika Ljube Popovića , Modernu galeriju posetilo je više od 4000 ljubitelja umetnosti. Moderna galerija od svog osnivanja nije zabeležila ovakvu posetu za samo 15 dana.

Opširnije...

Strana 1 od 210

lcwaikiki

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

toplana

europrom

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login