imageKomunalnog policajca M.B. prijavila je njegova devojka A.J. za napad, koji se dogodio u kancelariji gradske Komunalne policije, potvrđeno je Vamediji iz više pouzdanih izvora.

Opširnije...

imageDevet vozača Službe hitne medicinske pomoći ponovo je podnelo tužbu protiv Doma zdravlja za po njihovom mišljenju nepravilno obračunate koeficijente.U pravnoj službi Doma zdravlja tvrde da je za sve nadležan RFZO i stav Apelacionog suda da istima ne pripada koeficijent medicinskih radnika jer su oni nemedicinsko osoblje.

Opširnije...

imageDa je voda koju Valjevci piju odličnog kvaliteta do sada su pokazale brojne analize. JKP„Vodovod“ nastavlja sa ulaganjima u mikrobiološku laboratoriju.

Opširnije...

imageU Opštoj bolnici Valjevo, u nedelju, 25. marta 2018. godine, od 8 do 16 časova biće održana Akcija besplatnih preventivnih pregleda koju je Ministarstvo zdravlja pokrenulo u septembru prošle godine.

Opširnije...

imageNarednih dana trebalo bi da dodje do promena u Komisiji za praćenje javnih nabavki, saznaje Vamedia. SPS podneo zahtev gradonačelniku sa imenom za zamenu Nikole Radojičića koji zbog obima posla nije u mogućnosti da se bavi učešćem u Komisiji.

Opširnije...

imageFestival ženskih tajni održaće se u petak, 23. marta u 16.30 časova u Velikoj sali Skupštine grada Valjeva.

Opširnije...

imageU Srbiji do sada od malih boginja obolelo je 3890 osoba, na teritoriji Valjeva do sada 47 lica je obolelo, saopštio je Institut za javno zdravlje Batut.

Opširnije...

imageU petak 23.marta u Centru za kulturu koncert će održati Željko Vasić.Pokrovitelj koncerta je Grad Valjevo u sklopu obeležavanja Dana grada.Koncert počinjeu 20h, a ulaz je besplatan.

Opširnije...

imageNa sajmu koji u Valjevu postojji već 15 godina po svemu sudeći ni ove godine neće biti rukovodstva grada.Organizatori SPREG-a tvrde da godinu dana nisu uspeli da dodju do gradonačelnika , a da je Opštini Lajkovac zabranjeno učešće na Sajmu.

Opširnije...

imageAleksandar Vučić mesečno prima 1.083 evra, što je najmanja predsednička plata u regionu. Da je bolje biti direktor Filijale za zapošljavanje i zamenik predsednika Skupštine u Valjevu nego predsednik države, svedoči primer Mihaila Milutinovića koji zaradjuje mesečno do 1500 evra.

Opširnije...

Strana 1 od 299

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login