imageNastavljaju se uspesi učenika Valjevske gimnazije na raznim takmičenjima u znanju, smotrama i festivalima:

Nastavljaju se uspesi učenika Valjevske gimnazije na raznim takmičenjima u znanju, smotrama i festivalima:

1.Na Međunarodnom matematičkom takmičenju „Kengur bez granica“ za Srbiju učenici Valjevske gimnazije osvojili 22 priznanja (9 nagrada i 13 pohvala):

• Jovan Marković (8. razred) – zlatna medalja
• Mihailo Timotić (1. razred) – zlatna medalja
• Radenko Pejić (4. razred) – srebrna medalja
• Mihailo Vuković (8. razred) – bronzana medalja
• Đurđija Marjanović (2. razred) – bronzana medalja
• Miloš Milovanović (2. razred) – bronzana medalja
• Filip Stanojlović (3. razred) – bronzana medalja
• Tamara Aćimović (4. razred) – bronzana medalja
• Mandić Nadica (4. razred) – bronzana medalja

Svi navedeni učenici su ostvarili plasman na Srpsku „Kengur“ olimpijadu, koja će se 27. maja održati u Beogradu.

2.Na Državnom takmičenju učenika osnovnih škola u Šapcu, Jovan Marković učenik 8. razreda obdarenih za matematiku osvojio je drugu nagradu i obezbedio plasman za srpsku olimpijadu iz fizike.

3.Na 4. Festivalu pozorišta na stranim jezicima FOREIGN LANGUAGE DRAMA FESTIVAL, koji je 11. i 12. aprila 2017. održan u Novom Sadu, Valjevska gimnazija je bila jedina škola koja je imala dve predstave. Na engleskom jeziku prikazana je predstava „Lamb to the Slaughter” (Jagnjad za klanje) koju je pripremila profesorka Anita Novosel, a na nemačkom jeziku predstava „Warum weinst du nicht?“ (Zašto ne plačeš?) koju su pripremile profesorke Ivana Veselinović i Katarina Mirković.

Osvojene su tri nagrade:

• 1. nagrada za glavnu žensku ulogu – Milica Matić;
• 3. nagrada za glavnu žensku ulogu – Tamara Ranković
• 3. nagrada za scenografiju – profesorka Anita Novosel.

4.Pozorište na nemačkom jeziku posle izvanrednog utiska u Hrvatskog, sledeće nedelje putuje u Temišvar na festival pozorišta na nemačkom jeziku koji podržava Gete institut.

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login