imageEkipa TVA plus napadnuta je prilikom snimanja pokrivke za prilog o kamenolomima u Prijezdiću. Novinar Predrag Lučić i kamerman Vasilije Ristović fizički su napadnuti od strane vlasnika kamenoloma nakon čega su pozvali policiju. Ceo napad zabeležila je kamera sa automobila televizije koju su napadači i oštetili.

image

Nakon što je održan protest meštana Prijezdića i Dračića zbog kamenoloma koji posluju na njihovom prostoru ispred zgrade Gradske uprave, ekipa lokalne TVA plus zaputila se put Prijezdića kako bi snimila pokrivku za prilog i uverila se na licu mesta o devastiranim putevima o kojima su meštani govorili. " Mi smo samo ušli sa namerom da snimimo pokrivku, ali su nas odmah zaskočili, napali, najpre vasilija kamermena pa su pokušali da mu otmu kameru, a onda i mene. Dobio sam pesnicu u ledja od čoveka koji je neprestano vikao da je on vlasnik i da ima papire", priča novinar Lučić koji kaže da su odmah zatim pozvali policiju.
U trenutku napada radila je Gopro kamera na vozilu televizije koja je zabeležila sukob i napad na ekipu. " Ništa oni nas nisu pitali odmah su nas napali. Mi nismo stigli da kažemo ni što smo tu. Pokidali su nam kameru i oštetili, ali uspeli smo nekako da skinemo taj snimak i on će biti sutra predat policiji", navodi Lučić.

image

U izjavi za Vamediu Lučić nije mogao da navede imena napadača jer kako kaže nisu se predstavili izuzev jednog od njih koji je vikao da je vlasnik." Preživeli smo šok , tome se nismo nadali zaista, mi smo došli krajnje pristojno , a to što smo doživeli je za svaku osudu", kaže Lučić koji dodaje da na svu sreću ni on ni kamerman nisu ozbiljnije povredjeni.

S.V.

 

 

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login