imageBrda nadomak Valjeva ovog jutra su se zabelela od snega. Slab sneg provejava i u samom gradu povremeno , a meteorolozi do kraja nedelje predvidjaju pravo zimsko vreme.

U utorak nas očekuje u većini mesta sveže i hladno jutro ponegde sa slabim prizemnim mrazom. U prvom delu dana pretežno sunčano i umereno toplo vreme. Sredinom dana prvo u severnim i zapadnim, a kasnije tokom dana i večeri i u ostalim predelima naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Više padavina u noći između utorka i srede. Duvaće umeren, a u košavskom području povremeno jak jugoistočni vetar, uveče u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura od -2 C do 6 C, a maksimalna u intervalu od 14 C na severozapadu do 20 C u centralnim i južnim predelima. Uveče temperatura u osetnijem padau pa će kiša prelaziti u sneg u brdsko-planinskim predelima.

U sredu u prvom delu dana oblačno sa kišom, a u brdsko planinskim predelima sa snegom uz formiranje snežnog pokrivača. Sredinom dana i posle podne u većini mesta suvo. Očekuju se obilnije padavine, do srede popodne u većini mesta od 10-20mm, na severu i severoistoku i do 30mm za 24h. Na planinama formiranje snežnog pokrivača od 15-30cm. U noći između srede i četvrtka doći će do delimičnog razvedravanja u istočnoj polovini zemlje pa se očekuju jutarnji mrazevi do -2C. U četvrtak će se ciklon polako izmestiti istočnije od nas tako da se posle podne očekuje priliv još hladnijeg vazduha po visini. ZAjedno sa hladnim vazduhom ponovo će krenuti padavine pa nas u četvrtak uveče i u noći ka petku pored kiše u nižim predelima očekuje i pojava susnežice i snega koji će na kratko zabeleti i u nižim predelima. Na planinama dalje povećanje snežnog pokrivača. U petak posle podne prestanak padavina uz delimično razvedravanje. Prvog dana vikenda u većem delu zemlje treba računati na pojavu jutarnjih mrazeva uglavnom u predelima južno od Save i Dunava od -5 C do 0C, u brdsko planinskim predelima na jugozapadu i do -8C tako da će vrlo verovatno stradati vegetacija. U subotu tokom dana osetno toplije, a u nedelju ponovo kiša i sneg na planinama.

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login