imageZavršena je izgradnja parkinga kod Europroma na reci Gradac. U narednom periodu uslediće asfaltiranje još 60 metara Ulice Prve brazde.

Nakon sanacije pešačkog mosta kod nekadašnje Vidre na reci Gradac, u toku su još radovi na izgradnji gabionske brane koje izvodi preduzeće Erozija pri čemu će voda ponovo biti vraćena u jaz i ponovo biti oformljen ribnjak. U nameri da se obale reke Gradac urede, grad je inicirao i izgradnju parkinga kod Europroma na Gradcu. „ Evo taj parking je završen i ima 15 mesta. Za sada se ne naplaćuje , a odluka o tome da li će se naplaćivati možda kasnije je na Gradu i preduzeću Vidrak. Činjenica je da smo ovde imali veliku gužvu , nije bilo pešacima moguće da prodju uopšte ovim delom i smatrali smo da iz bezbednosnih razloga izmedju ostalog moramo taj parking uraditi“, kaže načelnik odeljenja za gradjevinsko zemljište i infrastrukturu Zoran Trifunović.

image U izgradjeni parking na kome će po Ugovoru koji treba da potpiše sa gradom dva mesta imati Europrom , grad je uložio 2,9 miliona dinara , a izvodjač radova bilo je preduzeće Autotransport . Trifunović njavljuje da će u narednom periodu pored reke biti novim asfaltnim zastorom presvučeno još oko 60 metara Ulice Prve brazde .
Kako su  na samom početku radova na izgradnji parkinga gradjani iz Ulice Prve brazde kao spornu činjenicu naveli izvedenu cev prema reci Gradac , a ispod samog novog parkinga , Trifunović kaže da je sada i potvrdjeno da meštani nisu bili u pravu tvrdeći da se radi o kanalizacionoj cevi. „ Ja sam i tada rekao da se radi o cevi koja odvodi kišnu kanalizaciju i ona je uradjena po principu prelivne cevi , odnosno da samo u slučajevima kada se nivo vode u cevima podigne na tu odvodnu cev višak vode kišnice bude odveden. Evo možete pogledati i sada da tu vode nema, ništa ne teče , a ne teče zato što to nije kanalizaciona cev već tu će voda ići samo kada pada kiša i to većeg obima. Možete se uveriti i sami da je cev potpuno suva. Cev je tu samo za slučaj kiše“, objašnjava Trifunović.

image

Kako se na konferenciji moglo čuti za avgust mesec predvidjeno je i  čišćenje Berkove brane za šta je grad izmedju ostalog opredelio do 10 miliona dinara.

S.V.

 

 

 

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login