imageOdbojkašice „Srbijanke 014“ koje su učestvovale na velikom tradicionalnom međunarodnom turniru u Italiji i postigle veliki uspeh u kategoriji 2004. godište i mlađe, na prijemu u Gradskoj upravi ugostio je gradonačelnik Slobodan Gvozdenović.Na ovom velikom međunarodnom turniru učestvovalo je ukupno 126 ekipa.

Izuzetan nastup odbojkašica Srbijanke u Italiji pokazuje da ženska odbojka u Valjevu ima svetlu budućnost.Pored uspeha u Italiji valjevske odbojkašice izborile su i pobede u Novom Sadu i Kragujevcu čime su nedvosmisleno pokazale veliki potencijal.
„Pobediti Crvenu zvezdu nije lako , a izboriti ovakav plasman sigurno je veliki uspeh i zadovoljstvo mi je da sam danas sa vama ovde .Hvala gospodinu Rakiću njihovom treneru koji se odazvao pozivu i hvala svoj deci koja su uspešno reprezentovala naš grad na ovom takmičenju. Nadam se da ćete i dalje nizati uspehe jer vidim da se ozbiljno bavite ovim sportom , osvojiti dva prva mesta je sjajna stvar . Nije lako biti prvi , a vi ste pobedili i u Novom Sadu i Kragujevcu, čestitam Vam“, rekao je gradonačelnik Slobodan Gvozdenović.

U ime kluba na prijemu zahvalio se trener Milovan Rakić koji je rekao da se radi o kvalitetnim igračima i dobroj deci pre svega. „ Pre odlaska u Ankonu imali smo takmičenje u Kragujevcu gde su bile ubedljivo prve i posle jednog jako dugog puta i napornog do Ankone uspele su da se plasiraju na četvrto mesto u konkurenciji 32 ekipe. Nije bilo lako jer smo igrali po njihovim pravilima bez libera , ali kada smo malo ušli u taj sistem onda smo počeli da pobedjujemo. Ukupno 126 ekipa je bilo na ovom turniru iz brojnih evropskih zemalja . U polufinalu smo igrali protibv ekipe gde su mnogo stariji igrači , to smo izgubili , ali veliki uspeh napravili smo dan kasnije u Novom Sadu gde smo osvojili prvo mesto“, kaže Rakić.

Na samom takmičenju učestvovalo je 1500 igrača dok su Valjevke bile smeštene u kampu sa 700 igrača. Najbolji plasman pored Valjeva osvojile su Šapčanke koje su zauzele 24 mesto.

image Jelena Mašić bila je najbolji igrač na turnirima u Kragujevcu i Novom Sadu , a u konkurenciji za najbolju bila je još jedna igračica ŽOK Srbijanke Marija Nedeljković.
Kao poklon od Grada Valjeva deca su dobila odbojkaške lopte, a u ime kluba kapiten je gradonačelniku i gradu Valjevu poklonila fotografiju svih igračica u znak zahvalnosti za sredstva koja je grad opredelio za njihovo učešće.

image „ Zadovoljne smo našom igrom , a najteže nam je bilo u toj polufinalnoj utakmici kada smo igrale protiv starijih od nas. Bilo nam je bez libera prvi dan mnogo teško , a posle smo bile sve bolje i bolje. Uložile smo veliki trud i osvojile četvrto mesto. Družili smo se najviše sa igračicama iz Srbije, Šabac i Sremska Mitrovica i to je bio lep deo našeg učešća“, rekla je igračica Jelena Mašić.
Mlade igračice Srbijanke učestvovaće u narednom periodu na turniru Crvene zvezde u Beogradu.

S.V.

 

 

 

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login