imageValjevski Dom zdravlja dobio je još dva nova sanitetska vozila zahvaljujući novcu koji je obezbedio Grad Valjevo.Vrednost oba saniteta sa opremom je oko deset miliona dinara.

Zahvaljujući se Gradu na obezbeđivanju para za nabavku nova dva vozila, direktor Doma zdravlja dr Zaven der Hazarjan je istakao da je poslednji sanitet ova ustanova dobila još pre 14 godina.
“Našim voznim parkom u prošloj godini  je pređeno oko 700.000 kilometara, od toga samo prevoz na dijalizu je bio 24.000 kilometara.Ako znamo da smo poslednji sanitet i to iz donacije dobili još 2003.godine, sada možemo da kažemo da raspolažemo sa renomiranim voznim parkom, zahvaljujući kome ćemo pružati još kvalitetnije usluge“, rekao je dr der Hazarjan, zaključujući da Dom zdravlja sada spada među pet najuspešnijih domova zdravlja u Srbiji.
On je još napomenuo da za opremanje ove ustanove u narednom periodu treba još da stigne mamograf, koji je donacija, kao i da se obezebdi kupovina novog rendgen aparata.
Gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović je izrazio zadovoljstvo radom ove ustanove, s obzirom da je na poslednjoj akreditaciji Dom zdravlja dobio najviše ocene i akreditaciju na maksimalnih 7 godina.

image „Oko 30 ili više miliona uložila je lokalna samouprava u Dom zdravlja za sve obaveze koje ima kao osnivač prema ovoj ustanovi. Ako se zna da je poslednji sanitet nabavljen pre 14 godina, onda je jasno svima kakav je odnos prema Domu zdravlja bio ranije. Ova dva vozila su samo početak, ja sam kontaktirao sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom, jer je namera da se nabave još 2-3 saniteta i time zaokruži priča voznog parka,pošto postoji potreba za hitnim prevozima pacijenata za Beograd, a Valjevo je i centar sekundarne zdravstvene zaštite u okrugu sa svojom regionalnom bolnicom“, kazao je dr Gvozdenović.
Gradonačelnik je rekao da lokalna vlast razmatra i mogućnost projekta „Valjevo - zdrav grad“, gde će Dom zdravlja imati svoje značajno mesto, s obzirom na važnost primarne zaštite i prevencije.
„Neće se odustati od opremanja Doma zdravlja koji može da očekuje pomoć gradske Vlade“, poručio je dr Gvozdenović.

S.V

 

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login