imageNa terenu Studenta u toku su radovi na popunjavanju istrošene tartan podloge i zameni dotrajalih plastičnih sedišta. Grad izdvcaja pet puta više novca za klubove nego za  sportsku infrastrukturu.

Nakon što su završeni radovi na pripremi terena za kupališnu sezonu u SRC Petnica UFK Valis trenutno izvodi radove na Studentu. „Taj teren se dosta koristi i prosto je logično da dolazi do habanja i podloge i mobilijara pa tranutno farbamo koševe, popunjavamo podlogu, iscrtavamo linije. Očekujem da će radovi biti brzo završeni i da će teren brzo biti u upotrebi“, kaže direktor UFK Valis Aleksandar Mijailović.

image Inače Valis se stara o gotovo svim sportskim objektima u gradu, a izdvajanja za popravke i održavanje uopšte su neminovna. „ Sada ćemo zameniti baš na Studentu oko 50 sedišta koja su dotrajala što zbog snega i mraza ove zime što zbog sunca prošle godine jednostavno su ispucala. Za sada razmatramo ideju da ih komoletno zamenimo nekim izdržljivijim materijalom, recimo drvenim klupama. Naravno da će tu kasnije biti potrebno farbanje i održavanje , ali bi svakako bile izdržljivije“, kaže Mijailović.

image UFK “Valis“ stara se o halama „15. septembar“ i „Student“, dva fudbalska stadiona na Pećini i Petom puku i SRC Petnica.Direktor „Valisa“ kaže da je najstariji objekat Hala sportova koja je izgradjena 1972 godine, potom slede SRC Petnica pa Peti puk, a medju njima je i stadiona na Pećini. „Što je objekat stariji sve je više novca potrebno za održavanje, to je i logično. U prošloj godini smo za održavanje potrošili 11 miliona , 6 miliona grad , 5 miliona Ustanova“, kaže Mijailović.

image Sve ukupno računajući s obzirom da je osnivač Ustanove grad , može se zaključiti da je grad u prošloj godini izdvojio pet puta više novca za funkcionisanje sportskih klubova koji koriste pomenutu sportsku infrastrukturu nego za same sportske objekte. Samo KK metalac koštao je grad koliko održavanje svih sportskih objekata zajedno. Logično pitanje koje se može postaviti jeste gde će svi ti finansijski održani klubovi uopšte igrati i trenirati za recimo deset godina?

S.V.

 

 

 

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login