imageGrad je već na tenderu izabrao projektante za posao izrade projekta rekonstrukcije stare škole „Milovan Glišić“. U tom prostoru biće smešten Medjuregionalni informacioni centar.

 

Dok se stara škola polako iseljava u novi prostor, po rečima zamenika gradonačelnika Dragana Jeremića poslovi vezani za rekonstrukciju stare Šeste škole su započeli. „ Već smo ranije najavili da će u tom prostoru biti smešten Medjuregionalni informacioni centar. Shodno predvidjenoj dinamici i samoj činjenici da ne možemo početi bilo kakve radove u staroj školi dok su učenici još tu i školska godina traje. Sada kada preseljenje počinej i mi smo započeli potrebne radove. Pre prvog septembra mi i ne možemo da udjemo u prostor stare škole“, kaže Jeremić.
Ceo projekat MIC-a praktično je partnerstvo ministarstva obrazovanja Republike Srbije, potom Slovenije i grada Valjeva. Vrednost projekta je 1,7 miliona evra stim da Slovenija učestvuje sa najvećim udelom od 39%. Vlada Srbije donela je odluku o učešću i za ovu namenu valjevu opredelila 500 000 evra.
“Projekat za rekonstrukciju će biti gotov već u avgustu mesecu I tada će odmah biti raspisan tender za izvodjače za adaptaciju I kupovinu opreme, dakle dva tendera. Na toj poziciji imamo oko 90 miliona dinara I očekujemo da rekonstrukcija košta do 25 miliona dinara , a ostatak da bude utrošen na kupovinu potrebne opreme”, navodi Jeremić.
U 2018. godini predvidjena je obuka nastavnika i trenera i pilot provera . Završetak projekta očekuje se u septembru 2019. godine.

 

S.V. 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login