imageNa parkingu Holding korporacije "Krušik" 17. i 18. juna u Valjevu će se održati Drift trka.17.06. 2017. će se voziti druga trka domaćeg šampionata a 18.06.2017. "Dan šampiona"( međunarodna trka).

 “ U pitanju su auto trke u kojima se automobile kreću bočno po stazi , u pitanju su automobile sa pogonom na zadnjim točkovima. Prvog dana imamo 23 prijavljena vozača I to nije konačan broj . Prvo se voze kvalifikacije u kojima sudije ocenjuju brznu ulaska u prvu krivinu , brzinu prilaska odredjenim čunjevima itd. Nakon kvalifikacija dobičćemo 16 najboljih”, kažu organizatori.
Na konferenciji za novinare povodom održavanja ove trke najavljen je I prateći program , tricikli I mali motocikli koji se takodje kreću bočno.
Za nedelju se najavljuje medjunarodna trka za koju se do sada prijavilo tri ekipe I to iz Madjarske I Bugarske. “To je zanimljivo jer voze dvojica , jedan napred drugi ga prati. Mi smo prethodnih godina pravili ove trke u različitim gradovima I uvek je bilo dobro posećeno. Ovo je jedninstvena prilika da vidite kako to izgleda. Sm prostor Krušika nam odgovra , neće biti brzine kao Čačku , ali će prostor zadovoljiti. Sve je bezbedno, ima dovoljna količina guma I ograda . Obezbedili smo I tribine pa vas pozivamo da dodjete I vidite ovu jedinstvenu trku”, kažu organizatori.
Program oba dana počinje u 12 sati , a finalne trke voziće se oko 17h pri čemu će finala trajati oko sat vremena, a cena karte za oba dana iznosi 300 dinara.

image Posetioci će moći da vide najčešće zastupljene automobile od 300, 400 konja , BMW I japanske automobile.Svi gradjani moći će učesnike da vide u petak uveče kada će se provozati gradom. “ Nećemo galamiti , neće biti dima I potpisivanja kroz grad, to ostavljamo za takmičenje, ali ćemo proći gradom. Mnogo ljudi ne zna kakva je ovo vrsta takmičenja I mi ćemo se potruditi da posetiocima bude objašnjeno o čemu se tačno radi. Nadamo se da će biti lepo vreme , a u slučaju kiše moramo da otkažemo jer tada ima mnogo izletanja, nije atraktivno”, kažu u organizaciji napominjući da je najvažnija bezbednost.
S.V.

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login