imageDve osobe su poginule a jedna je teško povređena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći nešto posle 17 časova na magistralnom putu Valjevo-Šabac u selu Brankovina.

Do nesreće je došlo na uzbrdici neposredno nakon skretanja za kulturno-istorijski kompleks u Brankovini, na delu puta sa tri kolovozne trake i blagoj krivini, kada je Valjevac Zoran Jovanović (49), vozeći svoj automobil "kia" iz pravca Šapca, iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u "fiat bravu" u kojoj su bili Ivanjičani Zoran Š. (55) i Ivana K. (45).
- Sudar je bio stravičan, a oba automobila su uništena do neprepoznatljivosti. Vozač iz Ivanjice je pokušao da izbegne "kiu" i skrene, ali u tome nije uspeo u potpunosti, tako da je najžešći udar bio u stranu njegovog suvozača. Hitna pomoć, policija i vatrogasci-spasioci su brzo stigli na lice mesta, ali je vatrogascima trebalo skoro 45 minuta da oslobode ženu iz smrvljenog "fiata", jer su joj delovi vrata bili zabodeni svuda u telo, tako da je nastradala na licu mesta. Užasan prizor, sve puno krvi i krhotina vozila - priča za "Blic" jedan od očevidaca nesreće.
Kada je izvađen iz svog automobila, Jovanović je još uvek davao znake života, transportovan je u Urgentni centar gde je pokušana reanimacija ali je podlegao povredama. Zoran Š. je u sudaru slomio butnu kost, nalazi se u šok sobi valjevske bolnice i pošto nije životno ugrožen sutra će biti transportovan u bolnicu u Čačku na dalje lečenje.
Zbog policijskog i tužalačkog uviđaja na putu Valjevo-Šabac se formirala kolona vozila od nekoliko kilometara, a saobraćaj je bio u prekidu oko dva časa.

Blic

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login