imageValjevo će izvesno dobiti još novogodišnje rasvete jer je grad 28. novembra raspisao nabavku male vrednosti za isporuku I montažu novogodišnje rasvete. Prošle godine za rasvetu izdvojeno 5 miliona dinara, a velika prašina podigla se oko izbora izvodjača, preduzeća “Keep light”.

Vest koja je prošle godine prostrujala Valjevom I obradovala mnoge glasila je da grad posle skoro 30 godina nabavlja novogodišnju rasvetu . Na tender koji je raspisan u decembru javila se firma “Keep light” koja potom gradu isporučila ledene zavese, jelke I druge ukrase kojima je ubrzo grad I ukrašen. Već krajem decembra pristigla je I informacija o tenderima u Smederevu, Novom sadu I Valjevu za koje je navedeno da je vrlo moguće da su namešteni s obzirom da se tražilo previše detalja.
Grad je tada sudeći po dokumentaciji nabavio :
1. Vodonepropusnu svetleću lančanicu (Ledena zavesa) 45 kom
2. Vodonepropusnu svetleću lančanicu 45 kom
3. Pahuljice sa zvezdicama 24 kom
4. Pahulje 18 kom
5. Male pahuljice 48 kom
Valjevo je kao I druga dva grada detaljno opisalo željene proizvode i tražilo njihove uzorke. Istovremeno, od ponuđača je tražen isti tip vozila koji se pojavljuje u konkursnoj dokumentaciji za javnu nabavku novogodišnjeg osvetljenja u Smederevu.
Predstavnici grada tada su izjavili da u nabavci rasvete nema ništa sporno , a da je grad umesto koncerta gradjanima poklonio rasvetu koja bi trebalo da služi narednih 30 godina.
Ovih dana već se prvi ukrasi postavljaju u gradu BID zona je iznela svoje , a novim tenderom grad traži i montažu svega onog što je prošle godine kupljeno.

image Grad je sada raspisao još jedan tender za nabavku rasvete za Novu godinu kojim se traže:

1 Isporuka i montaža svetleće dekorativne novogodišnje figure oblika zvezde sa pahuljama. kom 24
2 Isporuka i montaža svetlećeg dekorativnog novogodišnjeg elementa u obliku 3D kupaste zlatne novogodišnje jelke dimenzija ( prečnik x visina ) 1,50m x 3m kom 1
3 Isporuka i montaža svetlećeg dekorativnog novogodišnjeg elementa u obliku 3D kupaste crvene novogodišnje jelke dimenzija ( prečnik x visina ) 1,50m x 3m kom 1
4 Isporuka i montaža svetlećeg dekorativnog novogodišnjeg elementa u obliku 3D kupaste plave novogodišnje jelke dimenzija ( prečnik x visina ) 1,30m x 5m kom 1
5 Isporuka i montaža svetleće dekorativne novogodišnje figure dimenzija ( širina x visina ) 0,5m x 1,5m sa maksimalnim izrađen od aluminijumskog profila. Element treba da bude oblika lepeze sa zvezdicama, od čega su zvezdice dekorisane svetlećim LED crevom toplo bele boje I lepeze od LED lančanica hladno bele boje kom 30
6 Isporuka i montaža svetleće dekorativne novogodišnje figure prečnika 1m sa izrađen od aluminijumskog profila. Element treba da bude dekorisan svetlećim LED lančanicama oblika 3D kometa toplo bele boje. kom 15
7 Isporuka i montaža svetleće dekorativne novogodišnje figure dimenzija ( širina x visina ) 1,50m h 0,70m 10%, izrađen od aluminijumskog profila. Element treba da bude dekorisan svetlećim LED crevom oblika zvezde toplo bele boje i granama od LED lančanica hladno bele boje kom 12
8 Montaža ranije nabavljene dekorativne novogodišnje opreme, preuzete iz magacina naručioca, korišćena za ukrašavanje grada Valjeva za nastupajuće novogodišnje praznike. U cenu uračunati prevoz dekorativnih elemanata iz magacina naručioca ( ne dalje od 20 km od grada Valjeva ) do mesta montaže. Cena treba da sadrži sve troškove vezane za postavljanje i pričvršćenje dekorativne figure na mestu koje naručilac odredi uz upotrebu hidraulične podizne platforme. Magacin naručioca poseduje sledeću dekorativnu rasvetu:
- Vodonepropusna svetleća lančanica – ledena zavesa – 42 komada
- Svetleća lančanica – 45 komada
- Pahulje sa zvezdicama – 24 komada
- Mala pahulja – 45 komada
Shodno ovoj nabavci Valjevo će, izvesno sijati za novogodišnje praznike, a i ove godine u budžetu je za nabavku ukrasa opredeljeno pet miliona dinara.

S.V.

 

 

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login