imageValjevska pivara promovisala je novi kalendar koji je nastao od fotografija gradjana I ljubitelja piva koji su samoinicijativno snimke piva sa različitih mesta i delova sveta slali Pivari.

Valjevska pivara je za Novu 2018. godinu prvi put uradila kalendar sa fotografijama vernih ljubitelja Valjevskog piva, nazvan “Okom ljubitelja Valjevskog piva”. Nastao je od fotografija potrošača koje su tokom prošle godine objavljivane na Fejsbuk stranicama Valjevsko pivo i Valjevska pivara. Od ogromnog broja slika koje su stizale 2017. godine u kalendaru se našlo mesta za 32 fotografije od 29 autora iz Valjeva, Ljubovije, Krupnja, Lazarevca, Šapca, Kosjerića, Ivanjice, Osečine, Pecke, Beograda, Mionice i Nove Varoši.
Na promociji kalendara bili su prisutni I brojni gradjani čije su se slike našle u kalendaru. “ Danas imamo promociju kalendara koji smo napravili nazvali “Okom ljubitelja valejvskog piva”. Hvala svima koji su poslali fotografije , a bilo ih je na stotine i zato nam nije bilo lako da izaberemo 30 koje će se naći u kalendaru. Trudili smo se da to budu I fotografije iz raznih krajeva svuda gde su naši potrošači I ljubitelji piva”, rekla je Slavica Tomašević pomoćnik direktora Pivare.

image Dušan Arsenić koji je učestvovao u odabiru fotografija posebno je govorio o brendu I činjenici da je brend obavezujuća odrednica koja se stvara uz mnogo truda, rezulatata ozbiljnosti u radu I kvalitetu. “ Meni se čini da što se Valjeva tiče jedini pravi bend je Valjevsko pivo. Meni kao čoveku koji ovde živi I radi I kao neko ko učestvuje u izradi vizuelnih elemenata Pivare stalo je da se brend održi bio sam obradovan činjenicom da fotografije pristižu , da se postavljaju na društvenim mrežama. Ipak bio sam skeptičan da li je moguće napraviti Kalendar baš ove godine Ipak kad sam video materijal oduševilo me koliko su se ljudi trudili da naprave kompoziciju da flaše postave u čudne situacije da naprave čak I likovnu kompoziciju. Tada sam shvatio da bi bila šteta da se kalendar ne realizuje. Tu ima fotografija koje su na vrlo viskom profesionalnom nivou”, rekao je Arsenić.

image U kalendaru nalazi se I fotografija sugradjanke Jelene Novaković koja kaže da je igrom slučaja u kalendaru njena fotografija baš u mesecu u kom je rodjena. “Primetila sam da ova akcija povezuje potrošače sa samim brendom . Da nije bilo ove akcije ne bi se možda ni znalo koliko nam je taj brend važan I koliko nas u stvari Valjevsko pivo sve povezuje”, rekla je Novakovićeva.
Kalendar se prodaje u Info centru Turističke organizacije Valjevo. Ukupan tiraž je 500 kalendara , 300 će biti podeljeno autorima slika - po 10 kalendara, a 200 će biti u prodaji po simboličnim cenama, a prihod će ići u humanitarne svrhe.
S.V.

 

 

 

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login