imagePoslednji pokušaj većine članova Aerokluba da razgovara sa predjašnjim rukovodstvom je propao. Nova uprava kluba tvrdi da je sada svima jasno da su u proteklih pet godina Aeroklub činila samo četiri čoveka te I da je sve što je u tom periodu radjeno bilo lično motivisano I obojeno.

Polovinom decembra većinsko članstvo Aero kluba u nameri da spase klub od propasti održalo je Skupštinu na kojoj je izabrano novo rukovodstvo. Za predsednika je izabrana Olivera Knežević, zastupnika -direktora Predrag Milošević, a za članove Upravnog odbora Slobodan Andrić, Zoran Savić, Vladan Krstić i Dušan Milošević.Usvojen je nov statut, usklađen sa zakonom o sportu.
Valjevski mediji dobili su poziv da prisustvuju novoj sednici Skupštine koju je trebalo da održi staro rukovodstvo. Nova Uprava došla je da prisustvuje sednici iako je imala stav da je Skupština nelegitimna s obzirom da je većinsko članstvo legalnim I zakonskim putem već iste razrešila dužnosti. “To nije legitimno po zakonu. Oni su uputili poziv pojedinim članovima Aerokluba za Skupštinu. Mi smo došli da razgovramo sa njima jer nije nam namera da problem kluba rešavamo preko suda i medija. Oni su pokušali da nas ospore preko suda , ali bezuspešno I imamo još jedan podnesak sudu zakazan za 23. januar.”, kaže Vladan Krstić.

Krstić podseća das u postojale tri tužbe sude od kojih su dve već odbačene I dodaje da će I tu procedure ispoštovati I krenuti nakon toga sa normalnim radom. “Mi smo već počeli sa radom I stupili u kontakt sa Vazduhoplovnim savezom Srbije s obzirom da prethodno rukovodstvo koje se iako predstavljalo kao ljubitelji vazduhoplovstva već više od pet godina nisu članovi VSS niti su imali sa njima bilo kakve kontakte. Sad smo krenuli ispočetka”, kaže Krstić.

image

U klubu kažu da je više nego jasno das u četiri člana bivšeg rukovodstva zapravo imala samo svoj lični interes . “Pa nametali su priču da je to pre svega skup sport. Mi ne kažemo da je jeftin , ali oni sun a taj način oterali I terali ljude što dalje. Mi ćemo karte za članstvo sada naplaćiivati po jednoj krajnje pristojnoj ceni kako bi što više gradjana moglo da nam se pridruži I da ponovo oživimo sve sekcije koje su nekada postojale. Donećemo odluku o pristupačnim cenama da svako ko želi može da bude član Aerokluba”, dodaje Krstić.

Po svemu što se moglo čuti uz pomenutu četvorku za sada je do deset starih članova dok je više od 40 članova na strain novog rukovodstva I deo nove Skupštine. “Oni nisu bili zauinteresovani za razgovor. Imaju pravo da se bore na taj način po zakonu više nisu legitimni predstavnici aerokluba, delimično nas ometaju sada , ali šta oni kažu više nije ni bitno”, zaključuje Krstić.

 

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login