imageSportski klubovi koji su nedavno uspešno organizovali manifestaciju pod nazivom “Revija borilačkih veština”, tokom događaja, u skladu sa sportskim duhom, su sakupili dobrovoljni prihod i donirali ga Opštoj bolnici Valjevo. Od tih sredstava, ukupno 45 300 dinara, nabavljeno je 18 uređaja za merenje hipertenzije.

V. d. direktor OB Valjevo, dr Zoran Đurić, naglasio je da ova akcija zavređuje svaku pažnju jer pokazuje pravi sportski duh za opšte dobro, a zahvaljujući se svim učesnicima, klubovima borilačkih veština, pozvao je i ostale sportske klubove da slede primer.
-Osim ove donatorske akcije, preduzimamo mnoge aktivnosti na prikupljanju značajnih donatorskih sredstava. U najavi je u bližoj budućnosti još par značajnih donacija i njih ćemo kao i do sada na isti način sprovesti, a to je da se od sredstva nabavljaju neophodni uređaji i aparati. Mogu da najavim da je u pitanju znatno visoka donacija u iznosu od oko 50 hiljada evra i biće nabavljeno više aparata za Opštu bolnicu Valjevo – rekao je v.d. direktora OB Valjevo dr Zoran Đurić.
Dr Dušan Ružičić internista i aktivni sportisata je u ime Interne službe OB Valjevo, izrazio zahvalnost RK “Mladost” i ostalim organizatorima koji su osmislili manifestaciju koja promoviše sport i zdrav način života.
-Oblast kojom se bavim, kardiologija, se najpre zalaže za bavljenje sportom, kroz prevenciju, a kasnije i za rehabilitaciju u lečenju kardiovaskularnih oboljenja. Obzirom da kardiološka paleta bolesti zauzima epidemijski karakter tako da bih i ličnim primerom pozvao sve mlade ljudi da se priključe i da popularišemo jedan vid sporta i zdrav način života kakvi su bazični sportovi gde spada i rvanje kojim se bavim. Uz zahvalnost u ime svoje službe jer sam neka spona između rada u zdravstvu i bavljenja sportom, želeo bih da se zahvalim na entuzijazmu i organizaciji RK “Mladost” i BK “Metalac” i ostalima koji su uzeli učešće i pomogli da svakodnevna lekarska praksa u nezi i lečenju bolesnika bude lakša upotrebom uređaja za merenje hipertenzije koji su svakako potrebni – rekao je dr Ružičić.

image Isped RK “Mladost”, Marko Jovanović je povodom lepog povoda, uručenja aparata za merenje hipertenzije, iskoristio priliku da se zahvali svim građanima koji su došli na Reviju borilačkih sportova i dali dobrovoljan prilog.
-Meni je veliko zadovoljstvo što je veliki broj klubova učestvovao i ovom prilikom bih najavio da će ova revija postati reodvna, a nadam se da će prerasti u lepu tradiciju. Očekujem već na leto veliku reviju na otvorenom – rekao je Marko Jovanović.
Zarija Andrić isped bokserskog kluba takođe je podelio zadovoljstvo što je i njegov klub učestvovao u ovoj manifestaciji uz nadu da će se ovakva dobra praksa nastaviti, posebno što je imala i donatorsku notu za zadavstvo.
-Zahvaljujem se svima koji su došli u velikom broju, a hala je bila puna kao nekada kada je “Metalac” boksovao u prvoj ligi. Simbolična donacija je u skaldu sa teškim vremenima u kojima smo, a ovo je ujedno bila i promocija borilačkih sportova gde smo deci i njihovim roditeljima prikazivali neku od plemenitih veština. Deca treba da se opredele za neki sport jer će tako postati zdraviji i humaniji i odgovorniji – rekao je Zarija Andrić.

 

 

 

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login