imageU nekadašnjem kampu Breza već uveliko traju pripreme za početak gradnje sportskog kompleksa koji grade braća Teodosići. Kako Vamedia saznaje ozbiljniji radovi počeće moguće i ovog meseca.

Samo loše vremenske prilike odložile su početak gradnje sportskog kompleksa koji gradi firma „Sport agent“, vlasništvo poznatog košarkaša Miloša Teodosića i njegovog brata Jovana.
„Početak gradnje bio je predvidjen polovinom marta , ali su loše vremenske prilike i sneg koji je pao početak malo pomerile. Ono što je najvažnije jeste da je izgradnja tog kompleksa šansa za Divčibare. Moji razgovori sa njima trajali su dosta dugo i verovatno bi i ranije bili realizovani da nisu postojale urbanističke prepreke, mislim na vreme pre par godina, ako se sećate morali smo da izmenimo plan u nekim delovima jer takav kompleks nije bio predvidjen. Hvala Teodosićima na strpljenju i pre svega na činjenici da ne odustaju od svog grada. To je takodje njihova veličina pored košarke u kojoj su dokazano uspešni“, kaže zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić

image Oni su tokom prošle godine od grada Valjeva kupili kamp Brezu za 208 500 evra i kako se navodi u potpisanom ugovoru biće izgradjen hotel sa minimum 80 soba sa pratećim sadržajima, kongresnom salom, fitnes centrom, bazenom, restoranom sa kuhinjom, kafeom, prodavnicom i ekonomskim i programskim sadržajima. Pored hotela tu je zatvorena sportske sala sa pomoćnim sadržajima u suterenu, ambulanta , svlačionica i sanitarni blok. Uz postojeću salu kupavc je preuzeo obavezu i da izgradi unutrašnje saobraćajnice sa parking prostorom od minimum 37 mesta, ali i otvorene sportske terene za fudbal(1), košarku (4) i odbojku i teren za rukomet(1).
Grad Valjevo je na sebe preuzeo obavezu izgradnje neodstajuće infrastrukture, a kako je javnost obaveštena prošle godine sam sportski kompleks trebao bi da bude proširen fudbalskim i pripremnim terenima jer su se kako je rečeno u posao uključili i Marko Pantelić i Dejan Stanković.
„Oni imaju sve projekte i sve dozvole sada i ne postoji prepreka da radovi počnu, verujte da papirologija nije mala kada gradite tako nešto. Bili su strpljivi i sa tim stvarima. Koliko znam već naredne godine radovi bi trebalo da budu završeni. Bravo za te mlade ljude“, zaključuje Jeremić.

S.V.

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login