imageU svečanoj Sali Matice srpske u Novom Sadu uručena su nacionalna priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ za 25 najuspešnijih pojedinaca, preduzetnika i institucija, koji su doprineli afirmaciji privrednog i društvenog stvaralaštva Srbije.

Među ovogodišnjim laureatima je i direktor „Valjevske pivare“ Aleksandar Rajevac, u kategoriji lider društvene odgovornosti.
Statuetu i povelju „Kapetan Miša Anastasijević“ uručio mu je Boško Vučurević, predsednik Privredne komore Vojvodine. Priznanje koje nosi ime čuvenog srpskog zadužbinara dodeljuje se već 18 godina u okviru projekta „Put ka vrhu“ agencije „Media Invent“, u saradnji sa Univerzitetom u Novom Sadu i podršku Privredne komore Srbije - Privredne komore Vojvodine.
Među dobitnicima su prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić; Dijana Hrkalović, državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova; Kompanija NIS – generalni direktor Kiril Tjurdenjev; poznati srpski privrednik, dugogodišnji direktor „Sintelona“ Nikola Pavičić; Slavoljub Martinović, predsednik Divizije „Tarkett Istočna Evropa“; Sanja Blečić, generalni direktor „TAGO.CAR Toyota“ Novi Sad; Milivoje Miletić, direktor PKS-Privredne komore Beograd; Mr Bojan Kekić-predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica AD; prvakinja Opere Narodnog pozorišta u Beogradu Jadranka Jovanović; urednik emisije „Kvadratura kruga“ Branko Stanković i drugi.

image Manifestaciju je himnom „Bože pravde“ otvorila Milica Dosković, član Opere SNP u Novom Sadu, a besedom pozdravio Boško Vučurević, predsednik Privredne komore Vojvodine. O simbolici i značaju priznanja koje nosi ime dunavskog kapetana Miše Anastasijevića govorio je prof. dr Radovan Pejanović, predsednik žirija, dok je nove detalje o srpskom zadužbinarstvu kroz vekove preneo pesnik Pero Zubac. U ime nagrađenih zahvalio je Slavoljub Martinović, predsednik Divizije „Tarkett Istočna Evropa“, naglašavajući da Srbija ima talentovane i sposobne ljude i da taj potencijal treba usmeriti i iskoristiti. Na nagradi se zahvalio i ministar Ivica Dačić, ističući da se srpska diplomatija u veoma složenim vremenima bori za nacionalne i državne interese.

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login