imageGotovo da nema vikenda da se na Novoj pijaci ne zabeleži neka kradja. Posle novogodišnje kradje i nedavne kradje oluka ovog vikenda obijene su četiri tezge zakupaca, a lopovi su odneli dečije garderobe u vrednosti većoj od 70 000 dinara.

Dok se još uvek ne zna ko je obijao tezge za Novu godinu i ko je odneo bakarne oluke , ovog vikenda na meti lopova našle su se četiri tezge na kojima se prodaje dečija garderoba. S obzirom da su zakupljene tezge , tezge sa skladišnim prostorom zakupci su deo robe ostavili pod katancem i ključem u tezgama. Lopovi su u toku noći izmedju subote i nedelje obili četiri tezge i odneli svu zatečenu garderobu , samo u jednoj bilo je oko 30 farmerki i 30 trenerki za decu.

Kao što je Vamedia već izveštavala, preduzeće Polet u čijem se vlasništvu nalaze tezge pa i sama Nova pijaca ima samo jednog čuvara za koga upućeni kažu da sve i da neprestano dežura nije moguće da u potpunosti pokrije celu pijacu, a kamoli i Staru zelenu pijacu koju istovremeno obilazi. Lopovi su verovatno po ugledu na prethodne kradje iskoristili odsustvo čuvara i obili tezge.
Koliko je Vamedia upoznata do trenutka zaključivanja ovog teksta , policija ovoga puta nije pozvana jer zakupci tvrde da od toga i nema koristi s obzirom da se nije saznalo ni koje do sada krao i obijao tezge u ranijim slučajevima.
Same tezge vlasništvo su preduzeća Polet i u njihovom interesu jeste da se sačuva imovina kojom raspolažu, ali sa jednim čuvarom to teško da će biti moguće. Ovakve informacije o učestalim kradjama i praktično nikakvom reakcijom pijačne uprave sigurno neće rezultirati povećanjem broja zakupaca već sasvim suprotno što direktno nanosi štetu Poletu koji poslednjih godina ima posebno looše poslovanje. U ovom trenutku za očekivati je da Uprava reaguje kako se ovakve stari više ne bi dešavale, a da li će i na koji način ostaje da se vidi.

S.V.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login