imageGradska Toplana uspešno je završila još jednu grejnu sezonu. Za mazut potrošeno 194 miliona dinara bez PDV-a, a sezona prošla bez većih žalbi korisnika.

Iako je ova zima bila daleko toplija od prošlogodišnje Toplana je utrošila samo 500 tona mazuta manje. Najveća potrošnja zabeležena je u januarau mesecu kada je potrošnja u toku dana iznosila i više od 40 tona. Podvučena crta na kraju grejne sezone 15. Aprila pokazala je da je potrošeno 4700 tona mazuta za koji jke Toplana izdvojila 194 miliona dinara bez PDV-a.
„Sada je sezona zvanično završena, ali mi nećemo početi sa čišćenjem i završnim tako reći radovima ipak do 3 . maja. To je iz razloga da ukoliko do tog datuma temperatura u toku dana padne ispod 12 stepeni možemo da ponovo pokrenemo kotlove i grejemo korisnike. Nakon tog datuma sledi zaista završetak sezone“, kaže direktor Toplane Zoran Stepanović.
U toku same grejne sezone nije bilo većih žalbi , a i one koje su postojale kako kaže Stepanović bile su uglavnom brzo rešavane. „Mi smo se odazivali na pozive gradjana čak i kada nije bio problem u toplovodu i Toplani već ukoliko su imali problem na svojim instalacijama i grejnim telima. To nam je još jednom pokazalo da praktično možemo gradjanima moguće od sledeće grejne sezone da ponudimo opciju održavanja njihovih instalacija koju bi plaćali zaista simbolično godišnje možda do 1000 dinara. Za taj novac bili bi onda sigurni da ćemo otkloniti kvar iako kvar nije do nas. Po zakonu mi čak nemamo pravo da ulazimo u stanove korisnika , ali ako oni insistiraju na tome i zaista od nas zatraže pomoć jer ne znaju kako da reše problem mi smo im izlazili u susret, opet kažem iako to nije naš posao“, kaže Stepanović.

S.V.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login