imageTokom prošle nedelje spušten je balon u SRC Petnica , a trenutno su u toku pripreme za početak letnje sezone kupanja. Cene karata ostaju nepromenjene u odnosu na prošlu godinu stim da je novina penzionerska karta.

Prošle srede spušten je balon u SRC Petnica čime je praktično završena sezona zimskog kupanja na bazenu. „ Nova sezona počinje 1. Juna i mi već uveliko spremamo bazene za novu sezonu kupanja. Uredjuje se prostor i izvode radovi kako bi kada otvorimo kapije 1, juna sve bilo na usluzi gradjanima. Nama sezona zavisi od vremena, a očekujemo da pred nama bude jedno toplo leto i samim tim veću posetu bazenima. Prošle godine za letnju sezonu prodali smo 73 155 karata što je možemo reći neka sredina. Sve preko 80 000 prodatih ulaznica je zaista dobar broj dok se pamte i godine kada je bilo ispod 65 000 prodatih karata. Dakle prošle godine je to bila jedna prosečna sezona i za nju je SRC Petnica prihodovala 15,5 miliona dinara“, kaže direktor UFK Valis Aleksandar Mijailović.

image Po njegovim rečima cene karata ostaju nepromenje u odnosu na prošlu godinu , a novina je penzionerska karta koja će koštati 170 dinara.
Celodnevna ulaznica iznosiće 250 dinara, ulaznica na bazen od 15 sati 170 dinara, a mesečna karta 2500 dinara i celosezonska 4500 dinara. Ulaz za decu do 3 godine I dalje je besplatan.
„ Penzioneri često dovode svoje unuke na bazen, a dolaze i samostalno, shodno penzijama uopšte doneta je odluka da cena karte za njih bude nešto niža. Potrebno je da ponesu ličnu kartu i poslednji penzioni ček kako bi platili kartu po 170 dinara,“objašnjava Mijailović.

S.V.

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login