imageSa šest miliona dinara Grad Valjevo će sufinansirati 19 programa od javnog interesa udruženja gradjana u Valjevu. Najviše novca, milion dinara opredeljeno je za Istraživačku stanicu Petnica.

Čak devetnaest programa biće sufinansirano iz gradskog budžeta sa ukupnim iznosom od 6 miliona dinara. Komisija je donela odluku da treba podržati sledeće programe:
-„Naučno obrazovni programi za mlade u Petnici“, udruženja ISP 1 milion dinara
-„Mi znamo kako-Urološka sekcija srpskog društva“ udruženja za kreativnu i kolaborativnu ekonomiju i ekologiju“Opservatoria centar“ 700 000 dinara
-„Moje Valjevo BID zona“ Udruženja Trgovačka zona Knez Miloš 600 000 dinara
-„Plutajuća brana za sakupljanje otpada“ NVO Salvos 450 000 dinara
-„Unapredjenje stanja životne sredine redukcijom predatora radi sprečavanja zaraznih bolesti“LU Braća Nedić 405 000 dinara
-„Edukativna gljivarska staza na Divčibarama“ Ekološko društvo Medvednik 400 000 dinara
-„Irevolucija edukacija“ Udruženja gradjana Irevolucija 400 000 dinara
-„9 simpozijum pneumoftiziološke službe OB Valjevo“ Udruženja Med app Beograd 300 000 dinara
-„Prevencija nasilja zlostavljanja i zanemarivanja žena i dece u romskoj zajednici“ udruženja Most 014 300 000 dinara
-„Jačanje kapaciteta u sektoru organske poljoprivrede na području Valjeva“ Udruženja novinara Agropres Beograd 250 000 dinara
-„Naše zdravlje je u našim rukama“ Udruženje Poslovni inkubator 225 000 dinara
-„Unapredjenje uslova za dobrobit odrastanja dece ranog uzrasta“ Udruženja Andjeli čuvari 200 000 dinara
-„Ekologija za sve nas“ Društvo istraživača Vladimir Mandić Manda 150 000 dinara
-„Human i aktivan život starijih lica“ Udruženja Pokret trećeg doba 150 000 dinara
-„Aktivizam mladih u ruralnom području“ Udruženja Voće-Povlen Brezovice 150 000 dinara
-„Korzo vremenska kapija“ Duštvo Izvor 100 000 dinara
-„Jubilej neodustajanja-20 godina obeležavanja 1.decembra Svetskog dana borbe protiv side u Valjevu“ JAZAS 100 000 dinara
-„Medjunarodni volonterski kamp Divčibare 2018“ Udruženja gradjana Divčibare 70 000 dinara
-„Tijanin pohod na Divčibare“PSD Magleš 50 000 dinara

S.V.

 

 

 

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login