imageOdlukom Vlade Srbije na mesto državnog sekretara u ministarstvu ekologije i zaštite životne sredine imenovan je Dragan Jeremić, aktuelni zamenik gradonačelnika grada Valjeva. Jeremić će dužnost sekretara preuzeti sredinom naredne nedelje."Ukoliko u 2018. godini ne bude vidljivih rezulatata rada ove vlasti ja ću se izvesno povući", rekao je Jeremić u intervjuu za Vamediu početkom godine.

Na sednici Vlade RS na mesto državnog sekretara u ministarstvu ekologije i životne sredine postavljen je dr Dragan Jeremić inače aktuelni zamenik gradonačelnika u Valjevu. Jeremić će dužnost državnog sekretara preuzeti tokom naredne nedelje kada će ujedno podneti ostavku na mesto zamenika gradonačelnika. Od prioriteta u budućem radu Jeremić posebno izdvaja saradnju na realizaciji projekta prelaska Toplane u Valjevu na biomasu, a o ostalim zaduženjima na mestu državnog sekretara Jeremić će kako najavljuje, govoriti na konferenciji za medije koja će biti održana početkom naredne nedelje.

"Lično ste doživeli destrukciju?

Obećao sam glasačima nešto. Nisam političar radi politike i politikanstva Ja sam operativac, a ako nešto ne ide, a ja se još nadam da nešto može da ide, a ukoliko vidim da ne može ja ću izaći iz te priče i reći, ljudi ne vredi , svaka čast svima nastavite ovo dalje bez mene.Ako vidim da udaram u zid stalno neću to više da radim. Neću, jer došao sam zbog dobrobiti gradjana kroz realizaciju proojekata, tu sam imam kontinuitet. Ja se dobro sećam izjave gradonačelnika na prvoj sednici Skupštine da je kontinuitet bitan . To za mene apsolutno i dalje važi.Trpeo sam u ovoj godini svašta , verujte , mnogo, ali neću više to dozvoliti. Ako vidim da ne ide mislim da je ljudski povući se..."

Jeremić , intervju Vamedia 3.januar 2018. godine

Na mestu zamenika gradonačelnika Jeremića će sa kvote SPS-a zameniti dr Zoran Živković.

Jeremić je na dužnosti zamenika gradonačelnika bio nepune dve godine, tačnije od formiranja nove vlasti nakon izbora 2016.godine. Pre toga bio je direktor Direkcije za izgradnju Valjeva, direktor Direkcije za obnovu Kolubarskog okruga pogodjenog zemljotresom, a u javnoj službi najpre se obreo na mestu direktora tadašnjeg Doma omladine.. U svojoj političkoj karijeri Jeremić je dugogodišnji predsednik Okružnog odbora SPS-a,član GO i IO Valjevu , ali i član Izvršnog Odbora Glavnog Odbora SPS-a.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login