imageSkupština grada objedinjenim glasanjem donela odluke o smenama, razrešenjima i postavljenjima što direktora što UO.

 

Skupština grada donea je odluku da dužnosti direktora u Domu zdravlja razreši dr Zavna Der Hazarjana nakon što je isti podneo pismenu ostavku. U jednoj rečenici obrazloženja ostavke Der Hazarjana je naveo da istu podnosi iz privatnih razloga. Na njegovo mesto Skupština je postavila u statusu vd direktora dr Branku Antić. Skupština je konstatovala i ostavku u Domu zdravlja koju je podnela i Der Hazarjanova zamenica dr Violeta Vasić.
Skupštia je razešila dužnosti i vd direktora JKP Vidrak Kseniju Badem Nenandović , a na njeno mesto imenovala takodje u statusu vd Jelenu Kalat. U ostavci koju je prethodno podnela Badem Nenandović navodi: „Zbog nemogućnosti da nesmetano obavljam posao vd direktora, a što je prouzrokovano raznim dešavanjima i verovatno mojom nespremnosti da vršim ovu funkciju dajem neopozivu ostavku na mesto vd direktora“. Badem Nenandović na dalje navodi da pored ove činjenice dužnost direktora ne može da vrši iz ličnih i porodičnih razloga.
Kako se o ovoj tački glasalo objedinjeno odbornici , a ni javnost nisu mogli da čuju koji su stvarni razlozi podnošenja ostavke Nenandovićeve jer se iz ostavke jasno vidi da se radilo o nemogućnosti da nemsetano radi.
Kako bi Jelena Kalat bila postavljena na ovo mesto Skupština ju je razrešila sa mesta predsednika UO Centra za kulturu gde je umesto nje postavljen Miloš Milutinović, ali i sa funkcije predsednika NO JKP Polet gde je na njeno mesto postavljena Milica Dasović. Kalatova je takodje razrešena i članstva u Komisiji za izbor direktora gde je na njeno mesto postavljen član Veća Miroljub Ivanović.
Kalatova je diplomirani ekonomista sa završenim Fakultetom za poslovnu ekonomiju.
 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login