image„Eko Tamnava“ će ipak morati da podnese izveštaj Skupštini grada Valjeva, odlučili gradski odbornici. Na Skupštini opoziciji nije odgovoreno dokle se stiglo sa ovim projektom.

 

Na sednici Skupđtine u okviru tačke dnevnog reda koja se odnosila na na korišćenje sredstava iz Eko fonda odbornici opozicije u više navrata su skrenuli pažnju na deponiju Kalenić, ali i samu gradsku deponiju za koju je odavno rečeno da je privremena.
Odbornici opozicije izneli su stav da i preduzeće „Eko Tamnava“ koje gazduje projektom deponije Kalenić treba da podnese izveštaj o svom radu s obzirom da grad Valjevo u najvećem procentu učestvuje u njenom finansiranju.
Vamedia je 25. maja objavila tekst pod naslovom „Kalenić ne deponuje smeće nego usisava novac“ u kom je skrenula pažnju javnosti na činjenicu da „Eko Tamnava“ ne podnosi izveštaje o svom radu, a grad ove godine izdvaja čak 3,7 miliona dinara što je 200 000 dinara više u odnosu na prošlu godinu bez realnog objašnjenja zašto je iznos koji se daje povećan.
Na poslednjoj sednici Skupštine ni oni koji su pravili budžet, vladajuća SNS, pa ni raspored sredstava u Eko fondu nisu imali šta da odgovore opoziciji u smislu relevantnih informacija dokle se stiglo sa projektom Kalenić i šta je to što godinama u toj meri finansiramo, a realizacija neprestano izostaje. Onda je pravo pitanje na osnovu čga je povećana suma novca koju grad daje pa i da li se to zapravo radilo samo o obavezi finansiranja s obzirom da je Valjevo jedan od gradova potpisnica ovog projekta?
Na nekoj od narednih sednica Skupštine trebalo bi da se pojavi i direktor ovog preduzeća Zoran Petrović koji će morati da objasni šta tačno i koliko košta pa i odgovori na pitanje kada će deponija početi sa radom.
 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login