imageSkupština grada poverila je JP Kolubara posao vezan za izgradnju seoskih vodovoda. Kako se moglo čuti za 130 miliona, koliko je opredeljeno budžetom biće izgradjena četiri vodovodna pravca.

 

Na sednici Skuptine direktor JP Kolubara Zoran Mitrović informisao je odbornike da je uradjena projektna dokumentacija za četiri vodovodna pravca. „Za pravac prema selu Stubo u dužini od 6 km postoji i gradjevinska dozvola, pravac Divci-Veselinovac u dužini od 10,4 km je u postupku dobijanja gradjeviske dozvole. Treća deonica koja je u planu je Klanica-Valjevska Kamenica u dužini od 21km i tu takodje nema nikakvih problema, a trenutni zastoj, ako tako možemo reći odnosi se na vodovodni pravac za Balinović koji je ranijom projektnom dokumentacijom bio predvidjen da kreće iz Valjeva što nekako i nema logike s obzirom da to znači da bismo onda vodu slali praktično uzbrdo iz Valjeva , a Balinović se nalazi u delu ispod brane“, rekao je Mitrović.
Kako se moglo čuti razlog što se izgradnja poverava JP Kolubara, a ne JKP Vodovod je iz razloga što se radi o vodovodnim pravccima iz sistema Stubo Rovni kojim upravlja JP Kolubara.
„U delu ispod brane već je uradjena mini fabrika za preradu vode koja odmah može da počene sa radom i sa snabdevanjem vovodm ovih sela Stubo i Rovni. Nakon što mi završimo naš deo posla JKP Vodovod će preuzeti tzv sekundarnu mrežu . Vodovod ima deo operative , ali ona je predvidjena i služi za hitne intervencije popravki nastalih kvarova. Ta oprema i mehanizacija nije dovoljna za ovako veliki i zahtevan posao , ali izvesno za radove na sekundarnoj mreži JKP Vodovod će biti angažovan“, objasnio je Mitrović odgovrajućo na pitanje zašto se posao poverava JP Kolubara.
Budžetom za 2018. godinu predvidjeno je 130 miliona za izgradnju seoskih vodovoda.
S.V.
 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login