imageU MZ Petnica još 2.juna 2016. godine završena je rekonstrukcija ambulante I ista predata Domu zdravlja. Aktivisti Lokalnog fronta obavestili su javnost da ambulanta ni posle dve godine nije otvorena.

 

Grad Valjevo je svojevremeno uložio 4,8 miliona dinara u rekonstrukciju objekta ambulante u Petnici gde je pod jednim krovom smeštena I poštanska jedinica. Nakon što je 2. Juna 2016. Godine ambulanta predate Domu zdravlja , u Petnici je upriličena svečanost povodom otvaranja pošte. Ali kako navode stanovnici Petnice ambulanta do danas nije otvorena.
Tog 2. Juna 2016 . godine kada je Direkcija za izgradnju predala objekat moglo se čuti od tadašnjeg direktora Direkcije Dragana Jeremića da je Petnici potrebna ambulanta kako ne bi morali da dolaze u Dom zdravlja. Te reči potvrdili su I prisutni meštani .
Sada dve godine kasnije na konferenciji za novinare Lokalnog fronta aktivista Željko Trifunović inače meštanin Petnice kaže: “ULoženo je oko pet miliona dinara za adaptaciju ambulante u Petnici. Sećate se dolazili su ministri I podpredsednici Vlade da otvaraju poštu pa je tada još jednom rečeno da će u toku te godine biti otvorena ambulanta. Eto te godine nije otvorena, došla je 2017. Godina ambulanta nije otvorena , a sad je 2018. Godina I ambulanta još uvek nije otvorena. Za šta je molim vas onda uložen novac u Petnici?”, rekao je Trifunović.
Zvaničnoj predaji objekta tada je u ime Doma zdravlja prisustvovao Ljuba Vesić tadašnji pomoćnik direktora Doma zdravlja za nemedicinske poslove koji je novinarima rekao da Domu zdravlja tek predstoji opremanje prostora. „ Danas su nam tek predati ključevi i nadam se da će raspored rada dozvoliti da ambulanta počne da radi tokom meseca , a broj dana rada lekara u ordinaciji će zavisiti od broja kartona i pacijenata koji žive ovde. Još uvek ne znamo tačno šta nam je potrebno i da li će grad učestvovati u opremanju ili će to biti samo naš trošak“, rekao je tada Vesić.
Kako je tada dodatno najavljeno ambulanta nije bila predvidjena da radi svaki dan, ali do sada očito nije radila nijedan dan. Meštani Petnice I dalje kod lekara I po recepte moraju u Dom zdravlja dok proctor ambulante ostaje neiskorišćen.
S.V.
 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login