imagePred predstojeću sednicu Skupštine grada danas će biti održana još jedna sednica Gradskog veća, a na dnevnom redu naći će se izveštaji o poslovanju za 2017. godinu svih javnih preduzeća ponovo izuzev JKP „Polet“.

Gradski većnici razmatraće izveštaje pa i ostvarenu raspodelu dobiti javnih preduzeća za 2017. godinu, ali i izmene Statuta Zavoda za zaštitu spomenika , izveštaj o radu Saveta za zdravstvo grada, kao i predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o organizovanju javnog preduzeća „Valjevo-turist“ kao turističke organizacije.
1. Razmatranje izveštaja o radu javnog preduzeća za upravljanje I korišćenje regionalnog višenamenskog hidrosistema Stubo-Rovni „Kolubara“ Valjevo za 2017. godinu
2. Razmatranje izveštaja o radu jkp “Vodovod-Valjevo“ Valjevo za 2017. godinu
3. Utvrđivanje predloga rešenja o davanju saglasnosti na odluku o raspodeli ostvarene dobiti JKP „Vodovod-Valjevo“ Valjevo za 2017. godinu
4. Razmatranje izveštaja o radu JKP “Vidrak“ Valjevo za 2017. godinu
5. Utvrđivanje predloga rešenja o davanju saglasnosti na odluku o raspodeli dobiti JKP „Vidrak“ Valjevo za 2017. godinu
6. Razmatranje izveštaja o radu JKP „Toplana-Valjevo“ Valjevoza 2017. godinu
7. Utvrđivanje predlogarešenja o davanju saglasnosti na odluku o raspodeli dobiti JKP „Toplana-Valjevo“ Valjevo za 2017. godinu
8. Razmatranje izveštaja o radu „Agrorazvoj-valjevske doline“ d.o.o. Valjevo za 2017. godinu
9. Razmatranje izveštaja o radu Turističke organizacije Valjevo za period od januara do decembra 2017. godine
10. Razmatranje izveštaja o radu Saveta za zdravlje grada Valjeva za 2017. godinu

11. Utvrđivanje predloga odluke o izmenama I dopunama odluke o organizovanju javnog preduzeća „Valjevo-turist“ kao turističke organizacije

12. Utvrđivanje predloga odluke o izmeni odluke o poveravanju obavljanja komunalne delatnosti linijskog prevoza putnika u gradskom I prigradskom saobraćaju na teritorij grada Valjeva

13. Utvrđivanje predloga rešenja o davanju saglasnosti na statut Zavoda za zaštitu spomenika kulture „Valjevo“

14. Utvrđivanje predloga rešenja o davanju saglasnosti na odluku o izmenama statute Narodnog muzeja Valjevo

15. Razmatranje predloga rešenja o davanju saglasnosti na odluku komisije za utvrđivanje osnova I visine naknade štete nastale usled ujeda pasa lutalica broj 323-99/2018-02 od 07.06.2018. godine

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login