imageSa borcima u štrajku juče je razgovarao I državni sekretar ministarstva rada I zapošljavanja Negovan Stanković. O ovoj poseti borcima Udruženje je izdalo sledeće Saopštenje:

“Dana 09.08.2018 godine Državni sekretar Ministarstva rada zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja gospodin Negovan Stanković a po prethodnom kontaktu i preporuci Državnog sekretara Ekologije Mr Dragana Jeremića iz Valjeva, posetio je udruženje boraca Valjevo i razgovarao je sa borcima koji štrajkuju glađu radikalno.
Uverio se u zdravstveno stanje štrajkača boraca i zamolio da prekinemo štrajk.
Razgovaralo se na temu rešenja problema i zahteva i došlo se do malog pomaka u interesu svih nas.
Prvi da se sredi enterijer Spomen obeležja, polomljene klupe, pocepane zastave, ograda na dva mesta pokrivljena, čepovi pokradeni i raskliman držač svetla, nedostaju i ukradene tri male klupe. Državni sekretar je obišao Spomen obeležje i uverio se u sve što je navedeno.
On je sam obećao da će poslati Državnu zastavu i da je sramota što je Spomen obeležje naših poginulih heroja u takvom stanju.
Imao je obećanje i gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenovića pre pet dana da će to srediti međutim obećanje nije ispunjeno, a zašto nikome nije jasno?
Drugo bolesni borac će biti pozvan na komisiju i na reviziju a što je i bio naš zahtev,
Treće privremeno priključenje električne energije do odluke suda nije dogovoreno iako smo tražili da se privremeno priključe a da plaćaju svakih petnaest dana,
Napravljeni su veliki pomaci i u ostalim zahtevima.
Izrazili smo dobru želju da smanjimo radikalizaciju sutra u petak a ako se nereše 2 ,,bedna brojila" nastavlja se radikalizacija štrajka u Subotu.
Državni sekretar se interesovao za zdravlje i posebno za današnje delovanje PU Valjevo
Štrajk se nastavlja ali se mora priznati da je bez bilo kakvih ucena i uslovljavanja sa obe strane bio konstruktivan razgovor.

Predsednik Ubr Valjevo i
Generalni Sekretar udruženja boraca
Gvozdeni Puk
Republike Srbije
Bradić Ljubomir”

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login