imageZavršen je konkurs za izbore direktora JP „Kolubara“ i JKP „Polet“. Grad raspisao i interni konkurs za popunjavanje izvršilačkog mesta u Odeljenju urbanizma, a na sajtu je donedavno bio i konkurs za radno mesto u Odeljenju za razvoj. Po za sada nezvaničnim informacijama na jedno od pomenutih radnih mesta ide sadašnji pomoćnik gradonačelnika Miroslav Pimić.

Pred gradskim odbornicima naćiće se predlozi Komisije za izbor direktora u JP “Kolubara” gde Komisija predlaže aktuelnogg vd direktora Zorana Mitrovića I za direktora JKP “Polet” gde Komisija predlaže takodje aktuelnog vršioca dužnosti direktora Slobodana Andrića.
Ipak pred odbornicima se neće naći predlog rešenja za interni konkurs za popunjavanje izvršilačkog mesta u Odeljenju urbanizma , gradjevine I zaštite životne sredine. Kako se navodi u samom konkursu na ovo mesto mogu konkurisati lica koja su već pod Ugovorom , a spekulacija na ovu temu I u Gradskoj upravi ima mnogo. Za sada je izvesno da će na ovo mesto doći lice iz jednog od javnih preduzeća, a da se zapravo radi o postojećem sistematizovanom mestu ekološkog inspektora. Ono što se može pretpostaviti shodno partokratskom sistemu jeste da na ovo mesto dolazi član(ica) vladajućeg SNS-a.
Drugi pak javni konkurs koji se do nedavno mogao videti na sajtu grada je bio konkurs za radno mesto u Odeljenju za razvoj . Za sada nepotvrdjene I nezvanične informacije govore da se radi o prijemu za Miroslava Pimića aktuelnog pomoćnika gradonačelnika u stalni radni odnos s obzirom da se radi o radnom mestu za koje je dobijena saglasnost od ministarstva.
Naime Pimić je na radno mesto pomoćnika gradonačelnika imenovan rešenjem samog gradonačelnika, a nakon razrešenja Saše Simića donedavnog drugog pomoćnika u javnosti se govorilo I o smeni Pimića koja treba da usledi. Kako je pak Simić svoje ranije radno mesto u Poreskoj upravi zamrznuo pa ga je ono I čekalo , očito je bilo potrebno I radno mesto za pomoćnika Pimića.
Ukoliko se ove informacije I potvrde gradonačelnik će ostati bar trenutno sa jednim pomoćnikom NIkolom Radojičićem koji je na to mesto došao svojevremeno po predlogu SPS-a sa mesta člana Veća. Zanimljivo je recimo da gradonačelnik mesto predsednika Organizacionog odbora upravo održane Čvarkijade nije poverio svom članu s obzirom da Pimić dolazi iz redova naprednjaka već upravo Nikoli Radojičiću , što je isti na konferenciji za novinare I potvrdio.
Ako je , kako je na osnovu svih dešavanja jasno, Radojičić desna ruka gradonačelnika, ostaje da se vidi ko će onda biti leva.
S.V

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login