imageGrad Valjevo raspisao je tender za opremanje Regionalnog startap centra na osnovu tripartitnog ugovora koji je potpisan sa Univerzitetom Singidunum i ministarstvom za tehnološki razvoj.

 

Osnivanje Regionalnih inovacionih startap centara projekat je ministarstva za inovacije I tehnološki razvoj za čiju je realizaciju opredeljeno 250 miliona dinara. Na ovom konkursu za osnivanje I dodelu sredstava prošao je projekat UNiverziteta Singidunum tačnije NVO Poslovni inkubator koja postoji I posluje u okviru ovog uiverziteta.
Kako ministarstvo predvidja da kontrolu nad sredstvima imaju lokalne samouprave , Grad Valjevo je potpisao polovinom oktobra tripartitni ugovor sa ministarstvom I Singidunumom o osnivanju ovog centra.
Obaveza Grada Valjeva bila je da raspiše tender za nabavku osnovnih sredstava kako bi ovaj centar mogao da funkcioniše. Nakon sprovedene javne nabavke grad će kupljena sredstva za novac koji je dobijen od ministarstva predati Singidunumu.
Inače Valjevu je za realizaciju ovog projekta ministarstvo dodelilo 16 miliona dinara. Ideja ministarstva je da kroz ovakave centre širom Srbije korisnici , početnici u biznisu imaju na jednom mestu svu stručnu, mentorsku i konsultantsku podršku za realizaciju svojih preduzetničkih ideja - najbolje predavače i mentore koji će im pomoći da svoje ideje pretvore u konkretne proizvode i usluge, a koje mogu da pronađu svoje mesto na domaćem i globalnom tržištu.
Koliko se može videti iz samog naziva Centar je regionalni , odnosno korisnici će biti I ostale opštine KO.
Za razliku od drugih gradova Srbije , grad Valjevo nije promovisao ovu ideju niti samo potpisivanje ugovora pa se informacija o tome ne može naći na gradskom sajtu. Iako Regionalni inovacioni startap centar nije praktično gradski , grad je verovatno po ugledu na druge gradove na sebe preuzeo još neke obaveze pored nabavke osnovnih sredstava u smislu podrške I sopstvenog učešća nefinansijske prirode.
 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login