imageKompanija Gorenje, koja je nedavno postala deo kineske Hisense Group, lansirala je u ponedeljak, 5. novembra, svoje premijum kućne aparate na tržište Kine i time proširila svoj međunarodni portfolio na više od 90 zemalja širom sveta.

Samo par meseci nakon što je postala deo Hisense Group, kompanija Gorenje ušla je na kinesko tržište bele tehnike sa svojim inovativnim, tehnološki naprednim kućnim aparatima, koji pored vrhunskog dizajna, nude funkcionalnost i uštedu energije.
Tokom jučerašnje prezentacije u Pekingu, kupcima, distributerima i medijima predstavljen je širok asortiman uređaja koji će biti dostupni u odabranim maloprodajama u Kini, dok će se dodatni dobavljači uključiti do kraja ove godine. Gorenje planira da svi uređaji budu u potpunosti dostupni na većini prodajnih mesta u prvom tromesečju 2019. godine.
U skladu sa svojim sloganom Life Simplified, Gorenje je prepoznato kao lider u funkcionalnosti, inovativnosti i dizajnu – kompanija koja svojim kupcima nudi rešenja za pojednostavljen i kvalitetan život i neko ko diktira trendove u našoj industriji odličnim, prepoznatljivim i funkcionalnim dizajnom kojim se izdvajamo od konkurencije. Sigurni smo da će ovo biti slučaj i u Kini, istakao je Predsednik Upravnog odbora Gorenje Grupe, Franjo Bobinac, i dodao da je ulazak na tržište Kine velika prilika za dalji rast i globalno jačanje kompanije.
Kinesko tržište jeste zahtevno, ali kao deo Hisense Group, mi smo spremni za ovaj izazov i zadovoljstvo nam je da ponudimo naše inovativne proizvode vrhunskog kvaliteta i kupcima u Kini, zaključio je Bobinac.
Inovativna rešenja i vrhunski dizajn kompanije Gorenje za kvalitetan i pojednostavljen život
Identitet i tradicija Gorenje brenda temelje se na inovativnom načinu razmišljanja i pretvaranju visoke tehnologije u fleksibilna rešenja pristupačna korisnicima.
Gorenje je prvi proizvođač u svetu koji je uveo elektronsku kontrolu kućnih aparata na dodir, a diktiralo je i trendove u korišćenju staklenih i TFT monitora, kao i trend kućnih aparata u bojama koji su danas globalno popularni.
Gorenje je otišlo korak dalje i u svojoj jedinstvenosti u dizajnu, ostvarujući saradnju sa svetski poznatim dizajnerskim imenima poput Pininfarine, Karim Rašida, Ora ïto-a, Filipa Starka, što je posebno uspešna tradicija koju kompanija neguje već skoro dve decenije. U prilog tome, govore i brojna međunarodna priznanja za dizajn i inovativnost koja ovu kompaniju svrstavaju među vodeće proizvođače kućnih aparata.

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login