imageOponiranjem sopstvenoj partiji i javnim iznošenjem zamerki na račun svoje stranke u vlasti u Valjevu odbornik Milan Marković mnoge je na sedici Skupštine doveo u dilemu da li dr Marković menja stranačke boje ili se bori za mesto predsednika GO SNS-a tražeći uporište u MZ Brdjani?

„Slažem se sa prethodnim govornikom“, „ Morao bih da se složim sa kolegom odbornikom iz DS-a“, bile su rečenice kojima je najčešće odbornik vladajućeg SNS-a Milan Marković počinjao svoje česte govore u Skupštini. Marković je , poznato je svakom ko je sednicu pratio, samu sednicu započeo napadom na svoje stranačke kolege u vlasti zbog, kako je i sam u jednom trenutku rekao, sopstvene neinformisanosti, u slučaju Memorijalnog parka na Boričevcu. Istini za volju dobro upućeni u Sali , njegov izlazak za govornicu i očekivali , s obzirom na činjenicu da je Marković medju svojim komšijama Brdjancima tako poluinformisan vodio sopstvenu politiku koja je rezultirala novom peticijom gradjana. Iako je kako je sam rekao , propustio sednicu Skupštine na kojoj se odlučivalo o ovoj temi Marković je logično imao i niz pitanja, ali i stav , logično na osnovu informacija kojima je raspolagao. Njemu je na pitanja odgovarao gradonačelnik Valjeva i ujedno predsednik GO SNS-a Slobodan Gvozdenović dok su ostali odbornici bili manje više u čudu zbog kritika koje je Marković upućivao. Da je i samim odbornicima Markovićeva promocija zasmetala dokaz je izazak za govornicu odbornika SPS-a Mihaila Todorovića koji je zatražio da se oni u SNS-u dogovore na partijskom sastanku.
Odbornik Marković nije se zaustavio samo na ovoj temi već je imao vrlo kritička razmišljanja po pitanju mnogih tačaka , a posebno na temu Doma zdravlja i investicija grada u opremu za ovu ustanovu.
Nije teško razumeti da Marković koji je bio poverenik SNS-a i koga je potom , ali na funkciji predsednika partije u Valjevu zamenio Gvozdenović , očito ima neskrivene animozitete prema gradonačelniku . Svojevremeno bila je i javna tajna da je isti bio vodja druge struje na samim unutar stranačkim izborima na kojima je Gvozdenović izabran. Marković je namirenje dobio u kontroli leta gde je prošle godine u aprilu i zaposlen. Vamediji u ovom trenutku nije poznato kako je i da li je dr Marković izmirio dug za specijalizaciju prema Bolnici.

image Bez obzira što je tada izjavio da će više biti vezan za Beograd u skupštinskom holu mogla su se čuti razmišljanja o tome da Marković očito ne želi da se odrekne političke karijere u Valjevu te i da je posve jasno da ne misli isto što i sopstvena partija. On se , pokazuju činjenice ranijih dogadjaja, oduvek više slagao sa Demokratama sa kojima je i želeo koaliciju pokazujući očitu mržnju prema ranijem , ali i sadašnjem koalicionom partneru SPS-u.
Za gradjenje karijere nesporno je potrebna podrška i članstva i samih gradjana pa je ako se sabere sve do sada vidjeno jasno da je Marković za uporište izabrao sopstvenu MZ Brdjani lobirajući u gradjanstvu na način na koji je mislio da je potrebno istovremno koristeći aktuelne teme. Isti gradjani u komentarima po završenoj sednici Skupštine jasno su navodili da Markovića vide kao lidera.
Ipak koliko dugo će do istih tih gradjana putovati prava istina o celom slučaju i da li će jedna MZ Markoviću biti dovoljna za liderstvo ostaje da se vidi, a na osnovu dosadašnjeg iskustva odbornik Marković bi morao da zna da –Jedna lasta ne čini proleće.
S.V.

 

 

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login