imagePokret Dosta je bilo u Saopštenju za javnost postavlja pitanje kome su zakupci tezgi uplaćivali novac za zakup , ali I ko je zapravo organizator Gastro festa? Saopštenje prenosimo u celosti:

 

“Na nepravilno i nezasluženo deljenje novca iz budžeta grada Valjeva za organizovanje turističkih manifestacija koje imaju svrhu promocije turističkih,  kulturnih i privrednih potencijala grada Valjeva smo ukazivalii ranije. Da su naše sumnje bile opravdane pokazala nam je i ovogodišnja manifestacija “Gastofest 2017”.
Na novogodišnjem koktelu koji je organizovao Gradonačelnik Valjeva ta je manifestacija napomenuta kao veoma uspešna i značajna. Iz tog razloga, kao i iz izveštaja Komisije za stručnu procenui izbor projekata privredno-turističkih manifestacija koja je ocenila projekat Gastrofesta poraz ličitim kriterijumima i prioriteti masa 137 poena od maksimalnih 140, iz budžeta grada je za ovu manifestaciju izdvojeno 200.000,00 dinara.
Ovogodišnji Gastro fest odradila je Turistička organizacija Valjeva – prijave izlagača, postavljanje i zakup tezgi.  Kao i uvek, traljavo, tako da su izlagači od dva plaćena dana dobili jedan, a neki ni za taj jedan nisu dobili tezgu. Ispostavilo se da niko u TO Valjeva nije odgovoran, da su oni samo podrška i da je novac uplaćen na račun nekog Udruženja preduzetnika, zato što je organizator fizičko lice. Zakup tezgi koje je postavila TO Valjeva se plaćao 500,00 dinara podanu, ali ne na račun TO već na neimenovani tekući račun otvoren kod Alpha banke, samo sa svrhom uplate Gatrofest 2017. Komentar direktorke TO Valjeva Ane Marković je: “Šta će čovek, nema tezge”. E to se zove podrška.

 

image Osim najavljenog velikog broja učesnika, koji se ipak na kraju sveo na 10-ak ,nije bilo ni posetilaca. Predsednik komisije i pomoćnik gradonačelnika Saša Simić nije bio prisutan na Gastrofestu, a prema navodima lokalnih medija njegov predlog je bio da se manifestacija odloži, ali da to nije bilo moguće je rsu plakati i flajeri već odštampani. Nijedan primerak tog plakata nije viđen niti dostavljen medijima.
Interesuje nas ko je, na kraju, uopšte organizator  i kakav će biti izveštaj o manifestacij i i evidentnom fijasku iste. Zašto se komisija za koordinaciju organizacije sastala samo jednom? Šta je bio zadatak “Opšteg udruženja preduzetnika” i koga je predstavljao? I na kraju ko će poneti odgovornost za potrošen novac iz budžeta grada?
Ostaje nam samo da sačekamo organizovanje sledećih manifestacija koje su predviđene i gde već znamo sastave komisija za njihovo organizovanje i prošlogodišnje “rezultate.
Pokret “Dosta je bilo” Valjevo" 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login