imageNakon hapšenja troje zaposlenih u Gradskoj upravi u javnosti se spekuliše na temu održavanja sednice Skupštine grada koja je , koliko je za sada poznato, navljena za 26. jun. Po saznanjima Vamedie sednica Skupštine će biti održana kako je i predvidjeno.

 

" Ne vidim razlog za bilo kakve spekulacije na temu održavanja sednice Skupštine. Pravosudni organi rade svoj posao ne vidim zašto i drugi ne bi radili svoj posao", kaže zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić.
On navodi i da će sednica biti koncipirana kako je i predvdjeno , da će centralno mesto biti vezano za proteklih godinu dana rada aktuele vlasti u Valjevu te i da će stim u vezi gradonačelnik Slobodan Gvozdenović imati koncizno izlaganje.
"Prošlo je godinu dana od kako je formirana ova vlast i ovo je pravo vreme da govorimo pred Skupštinom i gradjanima šta smo to uradili u toj godini i šta smo započeli što je jako važno jer podsećam da sam i na sednici na kojoj smo govorili o budžetu za ovu godinu rekao da je budžet tako koncipiran da podrži razvojne projekte , kontinuirano finansiranje. Mnogi projekti su započeti, a bez projekata nema ni realizacije", navodi Jeremić.
Na poslednjoj sednici Skupštine kao predlog SPS-a nije prošao Žarko Kovač pa je pitanje da li će predlog biti ponovljen na narednoj sednici.
"Verovatno hoće. To je predlog uostalom. Koalicija je stabilna i tadašnje neizglasavanje nije poremetilo ništa unutar nje", dodaje Jeremić.

 

S.V 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login